Suomen seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Metti ja Mikael Forssell saivat loppukesästä kolmannen lapsensa. Pariskunta jakoi ilouutisen sosiaalisen median tileillään elokuun toinen päivä.

– Hän on täällä. Hän on täydellinen ja ihmeellisen ihana. Elämälle kiitos, onnelliset vanhemmat kirjoittivat tuolloin sairaalasta lisäämänsä kuvan yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Viime viikonloppuna Forssellit viettivät pienen tyttölapsensa ristiäisiä. Vauva kastettiin Johanneksen kirkossa Helsingissä.

Metti jakoi kauniista tilaisuudesta runsaasti sisältöä omalle Instagram-tililleen. Samalla hän paljasti seuraajilleen vauvan nimen: Ellen Charlotte.

– Eilen pieni prinsessamme sai kasteessa ihanan nimen, isoisoäitini etunimen mukaan, Metti kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Metti on lisännyt postauksensa oheen suloisen kuvan kirkosta. Otoksessa Metti poseeraa ykköset yllään yhdessä Mikaelin ja Ellenin kanssa.

– Kiitos perhe, kummit ja ystävät, että olitte osana tärkeää päiväämme, hän muotoilee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Metin ja Mikaelin valitsema nimi on kerännyt valtavan määrän ihastelua. Heidän seuraajansa ovat yksimielisiä siitä, että nimi on todella kaunis.

– Kaunis nimi, kehuu toimittaja Tuija Pehkonen.

– Onpa kaunis nimi, komppaa edesmenneen poliitikon, Ilkka Kanervan leski Elina Kanerva.

– Oi kun kaunis nimi, onnea prinsessalle ja koko perheelle, eräs fani ylistää sydänemojien kanssa.

– Onnea pienelle kauniista nimestä.

– Onnea ja siunausta suloiselle tyttövauvallenne Ellen Charlottelle.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kastetilaisuutta pääsi seuraamaan myös Metin Instagram-tilin Stories-osiosta, kun Metti julkaisi hauskan videon 6-vuotiaasta Lucas-pojastaan.

Videolla näkyy, kuinka Metin ja Mikaelin esikoinen, 8-vuotias Lilia seisoi kasteen aikana reippaana vanhempiensa vierellä. Lucas puolestaan oli tilaisuudessa hyvin kärsimätön. Hän istui koko seremonian ajan pitkästyneen oloisena alttarin penkillä ja vaihteli levottomasti asentoaan.

– Tässä niin täydellinen esimerkki meidän lapsista – esikoinen seisoo kuuliaisesti vanhempiensa kanssa siellä, mihin hänet on pyydetty. Kun taas tämä toinen raidaa ihan omalla tyylillään, Metti kuvaili Stories-videonsa vieressä.

– Mites toi makoilu tuolla kesken kaiken, ja sit kun hänet pyydettiin sieltä ylös, niin alkoi solmimaan kengännauhojaan yhteen, hän jatkoi nauruemojien kera.

Lue myös:

Hiljattain synnyttänyt Metti Forssell jakoi tunteikkaan päivityksen – itki julkisella paikalla: ”Minun piti keräillä itseäni”

Metti ja Mikael Forssellin vauva syntyi – ”Hän on täällä”