Tommi Läntisen Vain elämää -jaksossa artistit kertovat rankoista kiusaamiskokemuksistaan.

Perjantain Vain elämää -jaksossa vietetään Tommi Läntisen päivää. Jaksossa kuullaan Mikko Alatalon koskettava tulkinta Tommin klassikkokappaleesta Syvälle sydämeen sattuu. Esitys nostaa artisteille tunteet pintaan, ja keskustelu ihmisten väärinkohtelusta alkaa välittömästi.

Minä olen vanha pappa, ja minulla on viisi lastenlasta. Elän heidän elämäänsä koko ajan, ja seuraan jatkuvasti, miten heillä menee. Siellä on sateenkaarta ja muuta, ja tiedän, ettei ole helppoa tässä yhteiskunnassa. Kuten sanoin, täällä on helppo joutua silmätikuksi. Tämä on järkyttävä aihe! Miksei tämä muutu ollenkaan? Mikko sanoo esityksensä jälkeen.

Mikon esityksestä herkistynyt Pete Parkkonen kertoo artistikollegoilleen lapsuutensa järkyttävästä kokemuksesta.

En edes tiedä, mitä kaikkea itken. Ne on sulkenut johonkin kauas. Tulee ensimmäisenä aina mieleen, kun pelasin lapsena lentopalloa, ja olin menossa johonkin treeneihin. Joku karvanoppa-auto ajoi ohi ja pysähtyi. Näin, kun autosta nousi mies, joka kaivoi peräkontista pesäpallomailan. Siinä vaiheessa painoin suoraan oikealle talojen välistä metsään, ja juoksin aivan täysiä. En osannut ajatella siinä muuta kuin, että minulla on nopeat jalat ja juoksen, ja sitten unohdin asian. Olen siinäkin vaiheessa ohittanut tilanteen, enkä ajatellut, mitä tapahtui, Pete avautuu.

Myöskään Erika Vikman ei pystynyt pidättelemään kyyneleitään. Hän on kohdannut paljon negatiivisuutta uransa aikana.

Sosiaalinen media on paha. Sitä on kovettanut itsensä, mutta kyllä se välillä vaan… Nyt se vaan purkautuu, laulaja sanoo ja lisää, ettei halua julkaisuillaan, persoonallaan tai teoillaan mitään pahaa kenellekään.

Kaikki artistit ovat Erikan kanssa samaa mieltä sosiaalisen median julmuudesta.

Raitistumisen hetki

Tommin Vain elämää -jaksossa Pete Parkkonen kysyy, nousiko Tommille kusi päähän missään vaiheessa. Tommin mukaan siltä ei voi välttyä.

Kusen tehtävä onkin nousta päähän. Joka menestyy, ei voi välttää sitä. Kun kusi alkaa laskea, siinä aletaan mitata, kuka on. Kun alkaa tulla vaikeuksia. Sitten se vasta mitataan. Kun pää on täynnä kusta, ei näe omaa mittaansa, Tommi sanoo.

Myös muusikon alkoholismi nousee keskustelunaiheeksi. Tommi jätti alkoholin kymmenen vuotta sitten.

Minulla oli alkoholiongelma, ja tunnustin sen viimein isänpäivänä 2012. Heräsin kotoa ryssityäni keikan. Sinä aamuna koin voimakkaan hengellisen tunteen, nousin siitä, menin perheeni luokse ja sanoin hakevani apua.

Lue lisää:

Erika Vikman keskeytti keikan yllättäen – paljastaa nyt syyn, josta on tähän asti vaiennut: ”Piilottelu ja häpeäminen luultavasti vain pahentaisi tilannetta”

Pete Parkkonen paljasti seksuaalisen suuntautumisensa ja julkaisi kuvan seurustelukumppanistaan!