Entinen F1-kuski Mika Salo on kihloissa lentoyhtiössä koulutuksen parissa työskentelevän Annica Lindblomin kanssa. Pariskunnan suhdetta varjostaa Mikan ex-kumppani, joka piinaa pariskuntaa muun muassa puheluin.

Mika on julkaissut Instagramin Stories-osiossa kuvakaappauksen saamistaan puheluista, joihin ei ole vastannut. Puheluita on tullut kymmenittäin tuntemattomasta numerosta.

– Exä ei luovuta ja soittelee koko ajan, Mika kirjoittaa Instagramin Stories-osioon.

– Soittelee, haukkuu minua ja minun kihlattua, uhkailee ja vainoaa. On käynyt sotkemassa autoani ja kirjoittelemassa törkeyksiä asuntoni oviin. Ei vaan pysty vieläkään hyväksymään, että olen mennyt elämässäni eteenpäin, Mika jatkaa.

Päivityksessään Mika ei ole maininnut ex-kumppaninsa nimeä. Mika seurusteli ennen Annican tapaamista somevaikuttaja Henna Pihlajan kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2021.

Mika ja Henna pitivät seurustelunsa alusta loppuun asti erittäin matalaa profiilia suhteestaan ja esiintyivät julkisuudessa vain harvoin yhdessä. 

Vuonna 2019 jyväskyläläinen Henna kommentoi suhdetta Keskisuomalainen-lehdelle.

– Mikan kanssa olemme tutustuneet 2007. Seurustelimme pitkään ja sitten oli vähän taukoakin välissä, kunnes palasimme taas yhteen, Henna totesi tuolloin

Lue lisää:

Mika Salo kommentoi vihdoin avioeroaan – kiistää samalla väitteet draamasta: ”Kunnioitan häntä lasteni äitinä”

Mika ja Noriko Salo hakivat vihdoin avioeroa – Noriko paljasti uutispommin somessa: ”Olen onnellinen”