Räppäri Mikael Gabriel vieraili mallina ja stylistina tunnetun Maryam Razavin luotsaaman Second hand stories -podcastin vieraana. Maryam halusi tietää, minkä arvoinen Mikaelin vaatekaappi on ja onko se vakuutettu.

– Mun irtaimisto on vakuutettu. En tiedä, mutta satoja tuhansia euroja, Mikael sanoo ja saa Maryamin naurahtamaan.

– Mä en voi uskoa, oikeesti? Maryam toteaa.

– En mä tiedä, enkä myöskään halua tietää. Ei mitään hajua. Viimeinen asia, mitä haluan tietää, kuinka paljon minulla on mennyt rahaa vaatteisiin. Ne on näkökulma-asioita. Vuonna 2018 katsoin asiaa, että minua oksettaa, miten paljon minulla on mennyt rahaa vaatteisiin. Olen kulutusprostituoitu. Haluan koko ajan lisää ja lisää, enkä edes käytä näitä. Nykyään katson, että se on elettyä aikaa, Mikael kertoo.

Mikael haluaa räväyttää pukeutumisellaan.

– Olen aina halunnut rikkoa sääntöjä. Moni ajattelee, että Emma-gaalaan pitää mennä smokissa, niin kerran ostin 4500 euron Guccin sinisen verkkapuvun ja vyölaukun. Kuka mulle voi sanoa mitään, kun mun verkkapuku maksaa enemmän kuin smokki? MIkael toteaa.

Lue myös:

Lauri Tähkä hämmentää nostalgisella yhteiskuvalla Mikael Gabrielin kanssa – poseeraa tiukoissa kalsareissa: ”Voi hyvät hyssykät”

Mikael Gabriel kommentoi tv:ssä Putin-tatuointiaan: ”Mitä muuta siitä voi sanoa?”