Mikko Koivun Natalie-rakas pakkasi matkalaukkunsa ja häippäisi Suomesta.

Mikko Koivun seuraksi Suomeen heinäkuussa saapunut Natalie Dillon on poistunut Suomesta.

Jenkkikaunotar saapui Suomeen Koivujen eroriidan ollessa täydessä vauhdissa, sillä Mikko oli ottanut lapset mukaansa ilman Helena Koivun suostumusta.

Natalie saapui Suomeen ennen Helenaa ja viettikin Mikon tämän ex-vaimon yhteisten lasten kanssa paljon aikaa.

Natalie vei lapsia harrastuksiin ja vietti heidän kanssaan laatuaikaa.

Jenkkikaunotar vei lapsia harrastuksiin, syömään ja katselemaan Turun nähtävyyksiä. Natalie arvosti myös suomalaista designia, sillä hänellä oli usein yllään Marimekon tuotteita.

Natalie joutui auto-onnettomuuteen hieman ennen lähtöään.

Seiskan mukaan Natalie oli syvästi järkyttynyt törmätessään nuoreen sähköpotkulautailijaan. Onneksi törmäysvauhti oli ilmeisesti ollut pieni ja tilanteesta selvittiin vain pintanaarmuilla. Seiskan lukijoiden mukaan Mikon jenkkirakas oli kuitenkin todella järkyttynyt tapahtuneesta.

Käytös muuttui yllättäen.

Natalie oli julkaissut paljon tilapäivityksiä Suomesta ja suomalaisista perinteistä, kuten mustikkapiirakan leivonnasta ja laiturilla istuskelusta. Lisäksi Natalie hehkutti syksyistä tunnelmaa ja vaikutti pitävän väliaikaiseksi jääneestä kodistaan.

Jenkkeihin muuton jälkeen Natalie ei ole ollut kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, sillä hän on julkaissut vain yhden kuvan seuraajilleen.

Minnesotasta kotoisin olevat Natalien seuraajat ottivat tumman kaunottaren innolla vastaan ja toivottivat hänet tervetulleeksi.

Natalien Suomeen paluusta ei ole vielä tietoa tai siitä, onko Mikko-kullan kanssa mahdollisia ryppyjä rakkaudessa.