Miljönääriäidin tyttären somekuvista nousi kohu – alaikäinen, paljasteleva ja liian laiha

Lukioikäinen tytär sekä tämän äiti julkaisevat aktiivisesti kuvia somessa.

Ruotsin miljönääriäidit -ohjelmasta suomalaisille tuttu Gunilla Persson, 61 jakaa usein kuvia tyttärestään Erikasta muun muassa Instagramissa. Myös Erika julkaisee ahkerasti melko paljastelevia kuvia omalla tilillään. Ruotsin Expressen -lehti on nostanut kuvista kohun, sillä Erika on alaikäinen ja monien mielestä myös aivan liian laiha.

– Ainoa lapseni, kopio minusta kehossa jolta näytin nuorena. Kyllä, kaikki sanovat niin ja on hienoa kuulla se, Gunilla kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gunilla on vastannut ruotsalaislehdistön syytöksiin omassa blogissaan ja kertonut ottavansa lähes kaikki kuvat tyttärestään, jotka tämä julkaisee tilillään.

– En näe siinä mitään väärää jos on ylpeä vartalostaan ja haluaa näyttää sen, Gunilla on kirjoittanut.

Myös Erika -tytär on vastannut saamaansa kritiikkiin. Hän uskoo sen johtuvan kulttuurieroista. Erikan mukaan amerikassa kaikki julkaisevat vastaavia kuvia, mutta vain Ruotsissa se ei ole sopivaa.

– En usko, että teini-ikäisiä tyttöjä tulisi seksualisoida, mutta heidän pitäisi pystyä julkaisemaan haluamansa postaukset jos he kokevat sen hyväksi, Erika on kommentoinut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äiti ja tytär asuvat Los Angelesin Malibussa yhdessä Gunillan äidin, Iriksen kanssa jonka omaishoitajana Gunilla toimii.

Ruotsalainen Gunilla Persson on entinen valokuvamalli ja nykyinen tv-persoona joka on heilastellut aikoinaan muun muassa Monacon Prinssi Albertin ja hotellipohatta Patrick Ellisin kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.