Miss Suomi -kilpailun casting-tilaisuus järjestettiin viime viikonloppuna Helsingissä. Semifinaaliin tiensä raivasi 20 naista, jotka julkistetaan 7. kesäkuuta.

Miss Suomi -kilpailu kertoo lähettämässään tiedotteessa, että semifinaalissa nähdään muun muassa 22-vuotias oikeustieteen opiskelija, Rantabaari-tv-sarjasta tuttu näyttelijä, 21-vuotias kauppatieteiden opiskelija sekä 27-vuotias lentoemäntä. Lisäksi semifinaalissa nähdään ensimmäistä kertaa transsukupuolinen kilpailija.

Miss Suomi -kilpailun casting-tuomaristoon kuuluivat More Than Beauty Academyn koulutusstrategi Jaana Villanen, vuoden 2021 Miss Suomi Essi Unkuri, meikkitaiteilija Aarni Mikkola, hallitseva Miss Suomi Petra Hämäläinen, missiasiantuntija Heidi Maijala ja media-alan ammattilainen Petri Voutilainen.

– Tänä vuonna Miss Suomi -kilpailun castingiin osallistui erittäin motivoituneita hakijoita. Miss Suomi -kilpailu nähdään merkittävänä yhteiskunnallisena alustana ja toimijana, ja kilpailuun hakeudutaan, koska sen rooli nähdään merkittävänä. Hakijoiden joukossa oli valtava määrä akateemisesti kouluttautuneita ja erittäin kielitaitoisia kandidaatteja, joilla on vahva tahtotila päästä Miss Suomeksi. Tämän vuoden semifinalistien tarinat ovat vahvempia kuin koskaan, ja he kuvastavat sitä kulttuurillista moninaisuutta, mitä Suomessa on. Miss Suomi -kilpailun semifinalistit ovat myös entistä valmiimpia panostamaan tehtävään tosissaan ja näkevät sen merkittävänä mahdollisuutena myös urapolun avartajana, Jaana Villanen kertoo Miss Suomi -kilpailun lähettämässä tiedotteessa.

Lue myös:

Mallimaailma sairastutti Miss Suomi Petra Hämäläisen syömishäiriöön – joutui hakemaan ammattiapua: ”Lopetin mallintyöt”

Tuoreesta Miss Suomesta Petra Hämäläisestä löytyi todella rohkea topless-kuva