Hallitseva Miss Suomi Petra Hämäläinen on julkaissut Instagram-tilillään kuvasarjan, jossa poseeraa yhdessä isosiskonsa kanssa. Hän kertoo Riina-siskonsa asuneen jo vuosia Austraaliassa, missä hän myös itse teki aikoinaan mallintöitä. Sisarukset eivät ole kuitenkaan koskaan asuneet samaan aikaan kengurumaassa.

Riina on aina ollut se ihminen, joka uskoo minuun 110%, tukee, rakastaa ja kannustaa tapahtuu elämässä mitä vain ja tästä olen niin älyttömän kiitollinen. Toivottavasti jokaisella olisi joku yhtä upea ihminen omassa elämässä. On ihan mieletöntä tietää, ettei oikeasti koskaan ole yksin yhtään minkään asian kanssa. Vaan aina on joku, johon voi luottaa ja joku haluamassa siulle vain hyvää, Petra Hämäläinen kirjoittaa.

Miun sisko on asunut pysyvästi Australiassa Sydneyssä syksystä 2016 lähtien. Ennen tätä myös mie asuin Sydneyssä & Melbournessa 2016, kun tein siellä mallintöitä. Hassua onkin, ettei koskaan olla oltu samaan aikaan Australiassa ja tää asia pitäs muuttaa asap, hän jatkaa.

Eri puolilla maailmaa asuminen tai aikaero eivät ole vaikuttaneet sisarusten väleihin.

Aina jatketaan mihin jäätiin ja harvoin jäädään, koska pidetään yhteyttä päivittäin. Siitä on kiva, kun on myös itse asunut Sydneyssä niin tietää vähän, mistä toinen aina puhuu ja miltä siellä näyttää, Petra kirjoittaa. 

Sisaruksilla on paljon yhteisiä intohimonkohteita.

Erityisesti tykätään retkeillä luonnossa, treenata yhdessä ja seikkailla milloin missäkin. Koskaan en unohda kun oltiin juoksulenkillä ja minua puri kyy tai sillon kun oltiin Espanjassa suppaa ja minua poltti meduusa tai kun viimeimmäksi oltiin Lapissa vaeltaa vähän liian kovassa pakkasessa ja siulta löytyi käden lämmittimet taskusta, keskellä ei mitään, Petra kertoo.

Lue myös:

Miss Suomi Petra Hämäläinen yllättää – muutto ja uusi työpaikka!

Miss Suomi Petra Hämäläinen jakoi järkyttävän uutisen – kilpasisko joutui vakavaan auto-onnettomuuteen – ”Hänellä on vakavia vammoja kasvoissaan ja kehossaan”