Miss Suomi -kilpailun ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittu Emmi Suuronen ja hänen puolisonsa, julkkiskokki Akseli Herlevi paljastivat suhteensa suurelle yleisölle vuoden 2021 alkupuoliskolla. Pariskunnan ensitreffeistä oli kulunut vain muutama kuukausi, kun Seiska-lehti uutisoi heidän salasuhteestaan.

Nykyään Suuronen ja Herlevi päivittävät aktiivisesti suhde-elämästään omille sosiaalisen median tileilleen. Kumpikaan heistä ei arkaile näyttää rakkauttaan avoimesti seuraajilleen.

Tällä viikolla Suuronen julkaisi Instagram-tilillään romanttisen yhteiskuvan Herlevin kanssa. Kuvan oheen lisätyn tekstin sävy on ylistävä, mutta samalla se paljastaa pariskunnalla olleen haasteita suhteessaan.

Ongelmat ovat kirjoituksesta päätellen tulleet molemmille yllätyksenä, sillä heidän ensimmäinen vuotensa yhdessä oli täynnä yhteisiä romanttisia hetkiä. Kuluneena vuotena Suuronen ja Herlevi ovat ilmeisesti joutuneet olemaan paljon erossa toisistaan.

– Ensimmäinen vuosi meni kuin siivillä ja toinen onkin ollut melko haastava meille molemmille omilla tahoillamme, Suuronen kirjoittaa rehellisesti Instagramissa.

– Reissut kuuluu kummankin arkeen ja ikävä kertoo miten paljon toisesta välittää, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Herlevi matkusti tällä viikolla pitkälle reissulle New Yorkiin, joten Suuronen joutuu viettämään seuraavat viikot yksin kotona.

– Tänään ikävöin sua jo valmiiksi koko seuraavan kolmen viikon edestä! nainen toteaa.

– Oot mun lempi ihminen.

Suurosen julkaisu on kerännyt runsaasti kommentteja, joissa ihastellaan kaksikon välistä rakkautta.

Myös Herlevi on jättänyt kuvan alle paljonpuhuvan lauseen:

– Rakastan sua!

Lue myös:

Missi Emmi Suuronen hakeutui terapiaan: ”Elämässäni on ollut pitkäaikainen solmu, jota en ole onnistunut käsittelemään”

Missi Emmi Suuronen avoimena Akseli Herlevin ärsyttävästä puolesta: ”Hän on hakenut siihen apua”