Miss Suomi 2019 finalisti Katariina Juselius käy läpi saamiaan rivoja yksityisviestejä ja ehdotteluja yhdessä saman vuoden perintöprinsessan Riikka Uusitalon kanssa kaksikon SOS-podcastissa.

– Pervoja viestejä tulee ehkä pari päivässä, Juselius sanoo.

Lisäksi hän kertoo saavansa viikoittain samalta henkilöltä ehdotuksia muun muassa yhteisiin alastonsessioihin ja seksimessuille. Eräs viestittelijä puolestaan elää omassa fantasiassaan ja kuvittelee olevansa suhteessa missikaunottaren kanssa.

Viestittelijöiden joukosta löytyy myös eräs kaikkien tuntema julkisuuden henkilö, joka on kysellyt Juseliukselta tämän vartalon eri osien aitoudesta. Viesteissä on myös paljon suoraa huorittelua.

– Huora, huora! Millä tien varrella myyt parhaiten itseäsi, Juselius lukee esimerkkinä yhden saamistaan viesteistä.

– Mutta toihan on siis jo tosi törkeetä! Uusitalo kauhistelee.

Juseliuksen mukaan pahinta onkin, että hän on niin tottunut törkyviesteihin.

– Somessa tulee ainakin mulle paljon huorittelua, seksuaalissävytteisiä viestejä ja joskus kysellään, millä hinnalla mut voisi ostaa. Miettikää jos joku kommentoisi sun oman tyttären tai siskon kuviin kaikenlaisia rivouksia, Juselius sanoo Intsgramin Stories-videolla.

Kuvakaappaus Instagram Katariina Juselius

Podcastissa selviää, että Juseliuksella on myös vanhempi sugar daddy. Pari vietti taannoin viikon Alpeilla lasketellen ja majoittuivat myös samaan hotellihuoneeseen.

– Hän siis maksoi sen matkan ja oli siellä sun kanssa. Eli sulla on oikeasti sugar daddy? Uusitalo kysyy.

– Joo. Hän on siis vuonna 1958 syntynyt, vanhempi herrasmies. Hän on isäni.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Viivi Altosen matka kohti Miamin Miss Universum -kisoja alkoi – katso kuvat häkellyttävästä edustuspuvusta!

Salkkarit-näyttelijä Ilona Chevakova kieltäytyi töistä – toteuttaa nyt omia haaveitaan: ”Uskallan vihdoin kulkea omaa polkua”