Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen on tänään torstaina astunut lentokoneeseen ja ottanut suunnakseen Miamin, jossa järjestetään Miss Universum -kilpailu 2021.

Altonen julkaisi omalla Instagram-tilillään liudan iloisia kuvia, joissa hän poseeraa Helsingin lentokentällä yhdessä läheistensä kanssa.

Altonen on valmistautunut kisoihin jo monen kuukauden ajan yhteistyössä muun muassa erilaisten hyvinvointialan ammattilaisten kanssa. Miamiin lähteminen meinasi tyssätä koronapandemian vuoksi asetettuun matkustuskieltoon, mutta nyt kaikki esteet on ylitetty ja Altonen on valmis kohtaamaan kilpasiskonsa maapallon toisella puolella.

– En voi sanoa ”aloitetaan matka”, sillä me olemme olleet tällä tiellä jo pitkän aikaa. Mutta jatketaan tätä upeaa matkaa, jolla minut on siunattu, Altonen kirjoittaa englanniksi vapaasti suomennettuna.

– Minulla on kunnia päästä pitelemään Suomen lippua, ja tytöt – en malta odottaa, että pääsen tapaamaan teidät. Miami ja Miss Universum, täältä me tulemme! hän hehkuttaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä. Näet lisää kuvia näpäyttämällä postauksen oikealla puolella näkyvää nuolta.

Julkaisunsa yhteydessä Altonen myös kiittää kaikesta siitä tuesta, jota on missivuotensa aikana saanut.

Aikaisemmin tällä viikolla Altonen esitteli Instagramissa upean pukunsa, jolla hän edustaa Suomea missikisojen kansallispuku-kategoriassa.

– Kansallispuku edustaa ilmiömäistä kehitystä, jonka läpi Suomi on kulkenut viime vuosisadan aikana. Maaseutuelämästä globaaliksi johtajaksi monilla eri aloilla, Altonen kirjoitti tuolloin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä. Näet lisää kuvia näpäyttämällä postauksen oikealla puolella näkyvää nuolta.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Altosella on kansallispukujen esittelytilaisuudessa aluksi perinteisempi suomalainen asu päällään. Koreografian edetessä asun alta kuitenkin paljastuu tämä henkeäsalpaava, tuhansien eurojen arvoinen puku, jossa on käytetty modernia led-teknologiaa.

– (Me olemme) Maa, jossa on maagisia revontulia ja henkeäsalpaava luonto, inspiraatiomme ja voimamme lähteenä. Säkenöivää nokkeluutta, joka mahdollistaa sellaisen ajattelutavan, joka johti meidät johtavaan rooliin sellaisilla osa-alueilla, kuten tekniikka, sosiaalinen tasa-arvo, hyvinvointi, koulutus, arkkitehtuuri, innovaatiot ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä onnellisuus, Altonen kuvailee Instagramissa.

Lue myös:

Näin Viivi Altonen valmistautuu Miss Universum -kisoihin – paljastaa oman valttikorttinsa: ”Kaikkeni aion antaa”

Miss Suomi Viivi Altonen matkustaa pian Hollywoodiin: ”Uskon, että kilpailu pystytään järjestämään vastuullisesti”

Me Naiset: Viivi Altonen joutui seksuaalisen väkivallan uhriksi – avautuu elämästään trauman kanssa: ”En tule koskaan olemaan täysin fine”