Vuoden 2019 Miss Suomen toinen perintöprinsessa Riikka Uusitalo avautuu Instagramissa järkyttävästä tilanteesta, johon joutui ollessaan lenkillä.

Uusitalo kertoo Stories-videolla huomanneensa lenkillään kahden nuoren pojan lähestyneen häntä sähköpotkulaudoillaan.

– Puuskutan siis lenkin takia, mutta ennen kaikkea puuskutan täällä raivosta!

-Olin äsken lenkillä mun pahimmat pieruverkkarit jalassa ja mun ohi menee kaksi nuorta poikaa sähköpotkulaudalla. Mietin, että miksi ne tulee niin lähelle, niin toinen heistä läppäsi mua sitten ihan täysiä pyllylle. Kiitos tästä. Se sattui, sai mut erittäin pahalle mielelle, Uusitalo kertoo tapahtuneesta.

Ensireaktiona Uusitalo yritti löytää kepin, jolla olisi voinut tarvittaessa läppäistä poikia takaisin pyllylle jos nämä yrittäisivät vielä lähestyä. Lisäksi hän huusi poikien perään liudan voimasanoja.

– Toivottavasti ”karma is a bitch” ja vaikka kompastutte sillä teidän sähköpotkulaudalla, hän puhisee videolla.

Tapaus todella säikäytti Uusitalon ja loppulenkki meni shokissa ja ahdistuneena.

– Se miksi tämän nyt tänne laitan on, jos joku tästä vaikka tajuaisi, että ei ole ok missään tilanteessa, ei edes leikillään läpsytellä tai koskea ketään tai huudella mitään. Ihan sama vaikka olisin pikkuhousuissa juossut tuolla, niin sie et koske!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

TV: Aki Manninen pohtii syvällisesti elämäänsä – käynyt läpi rankkoja vaiheita: ”En ole sellainen, miksi minua väitetään”

Pippa Laukka julkaisi rehellisen kuvan vartalostaan: ”Naiseus ei lopu siihen kun vanhennutaan”