MTV: Niko Ranta-aho reagoi Belórfin ja Stefun biletykseen vankilasta – ”Haluaisi tietää missä mennään”

Pääsiäinen oli tapahtumarikasta aikaa julkkispiireissä. Martina Aitolehti ilmoitti pitkäaikaisen suhteen päättymisestä kihlatun Stefan Thermanin kanssa, jonka jälkeen Stefu nähtiin juhlahumussa ympäri Helsinkiä.

Aitolehti vahvisti Iltalehdelle eron syynä olevan Stefun ja Sofia Belórfin läheiset välit, jonka parivaljakko kielsi jyrkästi.

Belórfin Instagram-tarina kuitenkin kertoi muuta, tarkkasilmäiset huomasivat neidon kuvaaman videon olleen Thermanin autosta ja päivää myöhemmin fitness-malli nähtiin lähtevän Stefanin Espoon asunnolta, näemmä rankan yön jälkeen.

MTV Uutiset kertoo tapahtumien kantautuneen Niko Ranta-ahon korviin, jonka kanssa Belórf on seurustellut viimeiset 1,5 vuotta. Miehen asianajaja Hannu Kaitaluoma sanoo Ranta-ahon olevan allapäin kuulemastaan.

– Hän on huuli pyöreänä, missä mennään ja haluaisi kovasti lisätietoa asiasta keskustelemalla siitä Belórfin kanssa. Siihen ei kuitenkaan ole mahdollisuutta, koska yhteydenpitorajoituksia ei ole höllennetty, kertoo Kaitaluoma MTV Uutisille.

Pariskunta ei ole päässyt puheille moneen kuukauteen yhteydenpitorajoitusten vuoksi, joihin Ranta-ahon puolustus on hakenut lievennystä, tuloksetta.

Lähde: MTV Uutiset


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!