MTV: Sofia Belórf ulos Niko Ranta-ahon isän omistamasta asunnosta – muutto jo tänään!

Niko Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoma vahvistaa MTV:lle, että Belórf joutuu muuttamaan pois asunnosta jo tänään.

Fitnesskaunotar Sofia Belórf on asunut Ranta-ahon isän omistamassa asunnossa Helsingin keskustassa noin puoli vuotta. Belórf on seurustellut liikemies Niko Ranta-ahon kanssa puolitoista vuotta. Pariskunta ei ole ollut yhteyksissä moneen kuukauteen sillä Ranta-aho on ollut vangittuna heinäkuusta lähtien liityen katiska-huumevyyhtiin.

Belórf on ollut melkoisen suhdedraaman keskellä viime viikkoina, sillä hänet on yhdistetty Martina Aitolehden ex-puolisoon Stefan Thermaniin. Aitolehti on vahvistanut julkisuudessa kolmiodraaman olleen eron syynä.

Therman ja Ranta-aho ovat olleet jo vuosia hyviä kavereita ja asianajaja kertoi aiemmin, että Ranta-aho on asiasta allapäin.

– Hän on huuli pyöreänä missä mennään ja haluaisi kovasti lisätietoa asiasta keskustelemalla siitä Belórfin kanssa. Siihen ei kuitenkaan ole mahdollisuutta, koska yhteydenpitorajoituksia ei ole höllennetty, Kaitaluoma kertoo MTV:lle.

Lue lisää:
MTV: Sofia Belórf vahvistaa eron Niko Ranta-ahoon – ”En pysty vuosikausien odottamiseen”

Seiska: ”Niko on aivan paskana salasuhteesta!” — Stefuun yhdistetyn Sofia Belórfin kummallinen päivitys somessa: Jäähyväiset Ranta-aholle?

Lähde: MTV


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.