Sofia Belórf on ollut kolmiodraaman myrskynsilmässä lähiviikkoina, kun hänet on bongattu usein Martina Aitolehdestä juuri eronneen Stefan Thermanin kyljestä.

Belórf vahvisti tiistaina 27. huhtikuuta MTV Uutisille, että hän on eronnut Katiska-vyyhdissä pääepäiltynä kiven sisässä istuvasta Niko Ranta-ahosta.

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi.

Kuten aikaisemmin uutisoitiin, Sofia on joutunut muuttamaan ulos Niko Ranta-ahon perheen omistamasta asunnosta, mutta muuton syytä ei ole kerrottu.

Ranta-aho on kuullut huhuja kolmiodraamasta sellin sisään asti, ja on toivonut kovasti puheyhteyttä Sofiaan ja ulkomaailmaan, mutta turhaan. Mies on ollut erittäin järkyttynyt kuulemastaan, mutta onko Belórfin muutto tapahtunut Ranta-ahon aloitteesta, ei vielä tiedetä.

Lue myös:
Seiska: ”Niko on aivan paskana salasuhteesta!” — Stefuun yhdistetyn Sofia Belórfin kummallinen päivitys somessa: Jäähyväiset Ranta-aholle?

Sofia Belórf rikkoi suhdekohun jälkeisen somehiljaisuutensa: ”Parempia päiviä tulossa”

Lähde: MTV Uutiset