Tamperelainen vaatesuunnittelija Lauri Järvinen on yksi parhaillaan MTV3-kanavalla esitettävän Muodin huipulle -sarjan kilpailijoista. Hän on päättänyt tehdä Instagram-tililleen hyvin avoimen päivityksen, jossa kertoo voivansa tällä hetkellä huonosti.

Hän on joutunut hiljattain mielenterveysongelmien takia sairaalahoitoon.

– Ajattelin tehä tämmösen vähän henkilökohtaisemman postauksen. Terkut Pitkäniemen sairaalasta. Jos joku ei vielä tiennyt ni ny tulloo infoa. Meikäläinen sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä, Lauri aloittaa päivityksensä.

– Mut semmonen on mun päässä ja se on vieny mut aina välillä vähän heikompaan suuntaan. Nyt se vei mukanaan myös ja nyt ollaan hetki lepäämässä Pitkäsniemes, hän jatkaa.

Lauri kannustaa seuraajiaan puhumaan avoimesti ongelmistaan ja pitämään huolta ympärillä olevista ihmisistä.

– Tärkein pointti ehkä on se, että olkaa avoimia ja puhukaa huolistanne avoimesti. Se auttaa, ainaki enemmän kun se että patoo murheet ja tunteet sisälle, hän kirjoittaa.

– Apua Suomessa saa mielenterveysongelmiin huonosti, ja siihen tarvitaan suuri muutos. Siihen muutokseen voi vaikuttaa esim keväällä eduskuntavaaleissa. Äänestä. Muistakaa pitää muista huolta. Muistakaa että huono olo ei aina näy päällepäin. Ja tärkeimpänä muistakaa pitää itsestänne huolta ja hakea apua niin läheisiltä kuin ammattilaisilta ajoissa!

Lue myös:

Terveysongelmat piinaavat Pia Nykästä – sairastui jälleen: ”Jospa kesään mennessä saisin olla terve”