Liikemies Toivo Sukarin vaimona tunnetuksi tullut fitnesstähti Nadja Sukari julkaisi hiljattain omalla Instagram-tilillään näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa kesäisissä tunnelmissa pelkkä uimapuku yllään.

Kuva on otettu Sukareiden Espanjassa sijaitsevassa kesäkodissa ja Nadja kertoo julkaisunsa yhteydessä etelää hemmottelevasta lämpöaallosta.

– Valmis kesään.. Kesä on hullu, Nadja kirjoittaa kuvatekstissään englanniksi.

– Tänään +30 astetta, hän hehkuttaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nadja ja Toivo Sukari kertoivat helmikuussa Metropolille antamassaan haastattelussa viettäneensä viimeiset kuukaudet varsinaista erakkoelämää, johon ei ole sisältynyt paljoakaan muita aktiviteetteja pakollisten kauppareissujen, salitreenien ja kahden kodin välillä matkustelemisien lisäksi.

– Kyllä tällainen poikkeustila koettelee ihmistä henkisesti ja käy pahasti psyykkeen puolelle, Toivo totesi tuolloin.

Nadja oli miehensä kanssa samaa mieltä, mutta puhui vahvasti myös positiivisen ajattelun puolesta.

– Tietenkin ihmiset voivat huonosti, jos kaikkialla koko ajan hoetaan, kuinka kauhean ja pelottavan tilanteen keskellä me elämme. Mielestäni hyvän käsihygienian ja kasvomaskien käytön ohella meidän olisi tärkeää muistaa keskittyä myös asioihin, jotka tuottavat meille onnea ja iloa, Nadja painotti.

Lue myös:

Nadja Sukari sai Toivo-miehensä tekemään elämäntaparemontin – pääsi eroon ylimääräisistä kiloista yksinkertaisella kikalla!

Mikael Gabriel avautuu rehellisesti elämänmuutoksestaan: ”Jaksan paremmin myös vastoinkäymisiä”

Plus-missi Marjaana Lehtinen painoi vielä muutamia vuosia sitten 170kg – poseeraa nyt urheilulehden kannessa: ”En olisi ikinä uskonut”