Tänään torstaina julkaistussa, Pirjo Kemppisen kirjoittamassa Tuntematon Danny (Otava) -elämäkertakirjassa käydään läpi musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen värikästä elämää.

Kirjasta selviää, että Dannyn ja hänen ex-kumppaninsa Erika Vikmanin suhde päättyi Erikan uskottomuuteen. Vikman petti Dannya miehen lähipiirin mukaan Valkeakosken kesäteatterissa Danny-musikaalin kulisseissa tapaamansa näyttelijän kanssa.

Erikan syrjähyppyyn liittyvistä huhuista kertoo kirjassa Dannyn sihteeri Leila Salmelainen. Salmelainen sanoo kiinnittäneensä huomiota Erikan ja tämän näyttelijäkollegan läheisiin väleihin. Hän pyysi Erikaa kertomaan asiasta Dannylle.

Erika kuitenkin viivytteli asian kanssa ja lopulta Danny sai kuulla syrjähypystä toista kautta. Salmelainen painottaa, että hänen mielestään Erika toimi tilanteessa väärin.

Salmelaisen lisäksi myös Dannyn pitkäaikainen ystävä Voitto Ojaranta sanoo huomanneensa Erikan flirttailleen näyttelijän kanssa.

– Tuli sellainen tunne, että tässä tapahtuu jotain. Sen vuoksi pidin heitä silmällä ja sain vahvistuksen aavistuksilleni, Ojaranta toteaa kirjassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Danny ja Erika eivät kuitenkaan eronneet välittömästi uskottomuushuhujen tullessa esiin. Pariskunta joutuikin keskelle kiusallista tilannetta, kun he lähtivät kesäteatteriporukan kanssa ulos syömään.

Danny oli päättänyt kostaa Erikan syrjähypystä nöyryyttämällä tätä julkisesti.

– Tunnelma oli outo. Danny osoitti tarjoilijalle, että hän maksaa muiden paitsi Erikan laskun, kirjassa kerrotaan.

– Tiimi piti sitä vitsinä ja Erikakin nauroi, mutta Danny todella jätti yksinomaan Erikan osuuden maksamatta. Tarjoilija tuli perimään sitä Erikalta, kun porukka oli lähdössä. Se oli Erikalle ilmeisen nolo tilanne, eivätkä paikalla olleet tienneet, mihin olisivat katsoneet.

Danny ja Erika erosivat virallisesti syyskuussa 2020.

Lue myös:

Erika Vikman ja Danny kommentoivat vihdoin syitä erolleen – avautuvat syrjähypyistä: ”Kumpikaan ei toiminut täydellisesti”

Erika Vikman jyrähti väitteistä Dannyn uuteen kappaleeseen liittyen – ”En ymmärrä…”