Seiska-lehti uutisoi tänään torstaina, että Mika Salon suhde kihlattunsa Annica Lindblomin kanssa on ajautunut pahoihin vaikeuksiin. Lehti kertoo Annican jättäneen Mikan heidän toisena vuosipäivänään, kun sai tietää entisen F1-kuskin lähettäneen härskejä viestejä lähihoitajana työskentelevälle naiselle.

TAUSTAA: Annica-kihlattu jätti Mika Salon parin vuosipäivänä – ex-formulakuski lähetti härskejä viestejä kaverinsa vaimolle!

Mikan pelehtiminen selän takana selvisi, kun nainen otti yhteyttä Annicaan ja kertoi rehellisesti saamistaan viesteistä. Hän avautui asiasta myös miehelleen, jolloin selvisi, että puoliso on Mikan vanha kaveri. Tästä yksityiskohdasta ei Mika kuitenkaan ollut viestejä lähettäessään tietoinen, vaan asia paljastui hänelle vasta viime viikonloppuna.

– Mika on pitkin viikonloppua soitellut miehelleni ja uhannut tuhota urani ja yritykseni. Hän on myös meuhkannut, että hänellä on paljon enemmän valtaa kuin meillä, lähihoitaja kuvailee lehdelle.

Mika on nyt kommentoinut Seiska-lehden uutisointia sosiaalisessa mediassa. Mikan mukaan hänen ja Annican on suhdeongelmista huolimatta tarkoitus mennä pian naimisiin.

– Mutta suurin niistä on rakkaus. Myötä- ja vastoinkäymisissä. Nyt ja aina. Hääpäivämme on päätetty ja aiomme sitä juhlia. Kerromme asiasta kun sen aika on. Nyt keskitymme suunnitteluun ja yhteiseen tulevaisuuteemme, Mika kirjoittaa Facebook-tililleen.

Mika on julkaissut päivityksensä yhteyteen riehakkaan yhteiskuvan Annica-rakkaansa kanssa.

Lue myös:

Mika Salo teki yllättävän paljastuksen parisuhteestaan Annica-rakkaansa kanssa

Mika Salo julkaisi yhteiskuvan rakkaansa kanssa -paljasti samalla iloisen perheuutisen!