Ex-missi ja radiojuontaja Shirly Karvisen voitto Selviytyjät Suomi -kilpailussa on aiheuttanut voimakasta keskustelua somessa. Moni on ihmetellyt sitä miten rumaa peliä kisassa käytiin ja kuinka ohjelmassa rankan kiusaamisen kohteeksi joutunutta muusikko Paul Eliasta kohdeltiin.

Yrittäjä ja mediapersoona Iida Ketola kertoi suorasanaisen mielipiteensä Karvisen voitosta Instagram-tilinsä Stories osiossa.

– Mietin jossain vaiheessa, että jätän kauden kesken koska peli rumaa, eikä sitä ollut enää missään määrin kiva katsoa. Ymmärrän, että ihmiset ääriolosuhteissa käyttäytyy miten ei normisti käyttäytyisi, mutta katsojana en nauttinut tämän kauden draamasta, koska se oli oikeesti ihan kamalaa, Iida kirjoitti.

– Ja sitten voitto meni tyypille, joka selviytyi ainoastaan muiden siipien suojassa. Paul, sä selvisit ja selviydyit! Annan sulle kirkkaimman kruunun!

Myös ex-pikajuoksija Markus Pöyhönen kertoi Stories-osiossaan mielipiteensä kisan todellisesta voittajasta.

– Paulin kohtelu Selviytyjissä oli kuin koulukiusaamista. Kaveri kuitenkin taisteli ja osoitti, että hän on ainoa oikea valinta voittajaksi.

Pöyhönen arvosteli myös muiden pelaajien käytöstä finaalilähetyksessä.

– Paul vedettiin kölin ali vielä viimeisen kerran. Ihme jengiä!

Lue myös:

Shirly Karvisen Selviytyjät-voittoa ei nielty helpolla – somessa pihistään raivosta – ”Täysin väärin meni”

Selviytyjät-tähti Paul Uotila päätyi terapiaan kuvausten jälkeen – ”Se on ollut raskas prosessi”