Selviytyjät Suomi -kilpailun voiton vei sunnuntaisessa finaalissa vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen, 29. Hän kommentoi voiton jälkeen kameroille, että voittoa on vaikea uskoa todeksi.

Shirly julkaisi Instagram-tilillään myös yhteiskuvan, jossa poseeraa muiden kilpailijoiden kanssa ja hehkuttaa voittoaan.

– Se oli hänessä. Kiitos ihan mahtaville kilpakumppaneille, tuotannolle ja katsojille, Shirly kiittää.

Shirlyä on onniteltu voitosta julkaisun kommenteissa, mutta monen mielestä kilpailun todellinen voittaja on toiseksi tullut muusikko Paul Elias. Shirlyä puolestaan arvostellaan kommenteissa rajusti.

– Nälvimistä, haukkumista, ulkopuolelle jättämistä siitä on meidän 2021 selviytyjä voittaja tehty.

– Kyllä tämä vaan nyt täysin väärin meni. Kansa on puhunut.

– Kysehän on siitä, ettei minkäänlaista kiusaamista saa hyväksyä. Peiliin katsomisen paikka itse kullakin. Surullinen mieli jäi tästä monelle, sitäkin voisi ymmärtää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös viihteen monitaituri Roope Salminen otti osaa somekeskusteluun kommenteissa.

– Voittaa voi sadalla eri tavalla. Molemmat finalistit olis omalla suorituksellaan ansainnut selviytyjän tittelin. Sosiaalinen lahjakkuus ja vakuuttava esiintyminen juryn edessä ratkas tällä kertaa. Jury painotti pelin sosiaalista aspektia nyt enemmän ja it is what it is, Roope kirjoittaa.

– Ymmärrän että homma herättää paljon tunteita, mutta mun mielestä jokainen joka haluaa tulla toisen ihmisen profiiliin aiheuttamaan mahdollisimman paljon pahaa mieltä hienon voiton hetkellä motiivinaan asiat, jotka asianomaiset ovat sopineet jo kuukausia sitten voisi miettiä uudestaan omaa elämäänsä.

Lue myös:

Selviytyjät-kilpailun voiton vei Shirly Karvinen – ”Olen shokissa” – katso ex-missin huikea muodonmuutos kilpailun aikana!

Selviytyjät-tähti Paul Uotila päätyi terapiaan kuvausten jälkeen – ”Se on ollut raskas prosessi”