Näin julkut joululomailivat!

Joulun ja uuden vuoden pyhät ovat myös monelle julkkiselle loma-aikaa. Metropoli teki pienen listauksen siitä miten Suomineidon julkkikset käyttivät pyhät edukseen.
Samu Haber, laulaja
Ulkomailla Sunrise Avenue –yhtyeensä kanssa koko vuoden tiuhaan keikkaillut Samu lomaili tiettävästi lemmitynsä kanssa Thaimaan valkoisilla hiekkarannoilla. Hän myös jakoi innokkaasti lomakuviaan Instagram-kuvapalvelun kautta.
Jare Tiihonen, Cheek
2013 kovimman vuotensa tehnyt Cheek lomaili perhepiirissä hänelle tutussa kohteessa Dubaissa. Myös Jare jakoi lomakuviaan niin Facebookissa kuin Instagramissa.
Metropolin saamien tietojen mukaan Jare on palannut jo kotimaan kamaralle ja työn touhuun.
Mikko Leppilampi, näyttelijä, juontaja
Tanssi Tähtien kanssa -juontaja Mikko Leppilampi on ottanut pyhät leppoisasti golfia pelaten. Sen verran hyvin golf on sujunut Leppikseltä, että myös hän on jakanut kuviaan Instgram-kuvapalvelussa. Kuvien joukossa on niin lomakuvia kuin golftuloksia.
Robin, teinitähti
Etenkin teinien kovassa suosiossa oleva Robin pakkasi laukkunsa joulun pyhien jälkeen ja suuntasi Dominikaaniseen tasavaltaan lomailemaan ja kuvaamaan uutta videota.
Robin ei ole ainakaan vielä julkaissut lomakuviaan eikä tulevasta videostakaan ole tarkempaa tietoa.
Uniikki, räppäri
Kovassa nousussa oleva Uniikki suuntasi seurueensa kanssa Kapkaupunkiin heti joulun jälkeen. Metropolin saamien tietojen mukaan herra lomailee reilun viikon Etelä-Afrikan kesäauringon paisteessa.
Mikäli julkkujen lomamenot kiinnostavat tarkemmin, ei muuta kuin kyseisten henkilöiden Facebook- ja Instagram-sivuille ihastelemaan lomakuvia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...