Tunnettu toimittaja ja kolumnisti Sanna Ukkola on ollut vuodesta 2013 asti naimisissa puolisonsa, Perussuomalaisten riveissä vaikuttavan Matias Turkkilan kanssa.

Pariskunta tapasi vuonna 2010 yllättävän tapahtumaketjun kautta. Ukkola kertoo, että hän oli ottanut Turkkilaan yhteyttä hänestä kirjoitettujen ikävien blogitekstien johdosta.

Jussi Halla-aho (PS) oli kirjoittanut minusta aika paljon blogeja, sillä olin kritisoinut häntä. Matiaksen perustamalla Hommafoorumi-sivustolla minua haukuttiin ihan hirveästi ja sanottiin kaiken maailman törkeyksiä, Ukkola pohjustaa tarinaansa Metropolille.

– Mietin, että kehen voisin olla yhteydessä kirjoituksista. Tekstien yhteydessä minusta käytettiin luvatta Iltalehden kuvia, eikä sivustolla ollut oikeuksia niihin.

Lopulta Ukkola pisti viestiä suoraan Turkkilalle yhdessä juristin kanssa.

– Hän vastasi minulle todella hauskasti, ja siitä kaikki sitten lähti, Ukkola hymyilee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Ukkola nähdään tänä syksynä Olet mitä syöt -ohjelmassa, jossa hän tekee elämäntapamuutoksen julkkislääkäri Pippa Laukan avustuksella. Nainen myöntää jännittävänsä tulee tv-esiintymistä.

– En ole koskaan aikaisemmin kertonut itsestäni näin paljon julkisuudessa. Ohjelma on aika intiimi ja henkilökohtainen. Se jännittää, vaikka kokemus oli muuten hirveän hyvä.

– Aiempaa terveellisemmät elämäntavat ovat onneksi jääneet pysyväksi osaksi arkea. Kuntoilen edelleen, hankin pt:n ja pyrin syömään todella hyvin, Ukkola kuvailee.

Lue myös:

Sanna Ukkolan elämä muuttui radikaalisti Olet mitä syöt -ohjelman myötä – ”Olen ollut 20 vuotta laihdutuskuurilla”

Sanna Ukkolalta voimakas kannanotto – laukoo suorat sanat feminismistä: ”Käänteistä rasismia”