Eileen torstaina 4. elokuuta julkistettiin uudet Tanssii tähtien kanssa -ohjelman julkkiskilpailijat. Ohjelman tuore kausi alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 28. elokuuta.

Tänä vuonna huippusuositussa TTK-ohjelmassa nähdään jälleen iso liuta Suomen eturivin julkkiksia, kuten artisti Benjamin Peltonen, juontaja Alma Hätönen, mediapersoona Joel Harkimo ja tv-juontaja Sonja Kailassaari. Pääset tutustumaan kaikkiin tanssikilpailuun osallistuviin pareihin Metropolin torstaina (4.8.) julkaisemassa artikkelissa.

Monet tähtikilpailijat ovat kertoneet TTK-osallistumisestaan omilla sosiaalisen median kanavillaan. Kilpailijoiden postauksista välittyy vahvasti jännitys ja innostus tulevaa koitosta kohtaan.

Benjamin Peltonen sanoo Instagramissa kuuluneensa TTK-ohjelman faneihin jo lapsena. Ohjelmaan osallistuminen on ollut hänen pitkäaikainen unelmansa.

– Iso unelma käy tänä syksynä toteen kun pääsen laittamaan tanssikengät jalkaan TTK-parketille, Peltonen kirjoittaa julkaisussaan.

– Muistan jo lapsena kun keräännyttiin koko perheen voimin TV:n eteen joka sunnuntai-ilta katsomaan Suomen upeinta ohjelmaa. Nyt mun perhe voi kattoo kun mä oon siellä maailman upeimman tanssiparin Saana Akioln kanssa, hän hehkuttaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Yksi tulevalla TTK-kaudella kisaava on julkkispsykologi Maaret Kallio. Kallio kirjoittaa omassa päivityksessään jännityksestä, jota hän tällä hetkellä potee suuren yleisön eteen astumisesta tanssitamineissa.

– Kuukausien salailun jälkeen saan nyt kertoa syksyni jännittävimmät uutiset: Osallistun tulevaan Tanssii tähtien kanssa -kauteen! Kallio aloittaa kirjoituksensa.

– Päätös on minulle todella rohkea, sillä en osaa lainkaan tanssia ja olen muutoinkin melkoinen jännittäjä. Minua on pyydetty mukaan useamman kerran, mutta aina olen kieltäytynyt milloin mistäkin syystä. Täytän elokuussa 45 vuotta ja päätin, että nyt uskaltaudun katsomaan tämän ihmeellisen kortin, jota elämällä on tarjottavana.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kallio vaikuttaa odottavan eniten sitä, mitä tanssi uutena harrastuksena voi hänelle psyykkisesti ja fyysisesti tuoda.

– Aion reflektoiden tutkia ja avoimesti kertoa nollatasolta alkavasta tanssimatkastani viikoittain kolmella tasolla: kehon, mielen ja elämän (eli kokonaistilanteen) kannalta. Nähtäväksi jää, mitä mieleni nostaa esiin tanssin myötä, miten keho reagoi tiukkoihin treeneihin ja kovaan paineeseen sekä miten tämä työssäkäyvä äiti handlaa homman kaiken muun ohessa, Kallio pohtii.  

– Ajattelen vilpittömästi, että tässä kisassa en voi kuin voittaa. Kaikki saatu oppi tanssista, omasta mielestä, kehosta ja elämän uudesta ulottuvuudesta on joka tapauksessa vain plussaa. Ei ole epäonnistumisia tai häviöitä, on vain mahdollisuus oppia.

Jännittämisestä on Instagramissa päättänyt puhua myös Joel Harkimo.

– Joku ehkä saattoi huomata että oon mukana tulevalla Tanssii tähtien kanssa -kaudella. Oon todella innoissani mutta samaan aikaan mua jännittää todella paljon. Mun aikaisempi tanssikokemus on täysin nolla. Mutta ei se mitään. Täysillä vaan tuulta kohti ja mulla on ihan super ope Tiia Elg, mies muotoilee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Alma Hätöselle TTK-kilpailu tarkoittaa uutta suuntaa elämässä.

– Pyysin universumilta uutta suuntaa ja sitähän tuli kerrakseen! Äääääää mikä upea syksy meille tuleekaan Tanssii tähtien kanssa ja Aleksi Seppäsen kanssa, apua, juontaja summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sonja Kailassaari ei voinut kuin vastat ”kyllä”, kun häneltä kysyttiin osallistumista TTK-ohjelmaan.

– Omg! Tästä se alkaa! Seikkailu, josta ei voinut kieltäytyä… Ja salaisuus, josta nyt voi puhua! Kailassaari tokaisee Instagram-postauksessaan.

– Jännittävää, pelottavaa mutta myös ihanaa saada tanssia! Erityisesti Matti Puron kanssa, hän jatkaa ruotsiksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kailassaari on saanut tukea tanssiprojektiinsa myös kumppaniltaan, näyttelijä Aku Hirviniemeltä. Hirviniemi on lisännyt Instagramin Stories-osioon postauksen, jossa kannustaa ylpeänä rakastaan.

– Oon niin sairaan ylpee Sonjasta, kun uskals lähtee tähän mukaan! Ja sai vielä noin loistavan parin! Tulee jännittävä syksy! Hirviniemi ylistää Stories-julkaisussaan.

Lue myös:

Tässä ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -parit – mukana muun muassa Alma Hätönen, Mikko Nousiainen ja Joel Harkimo!

Pian häitään viettävät Mikko ja Beata Leppilampi pääsivät todistamaan suurta hetkeä – tallensivat poikansa ensiaskeleet videolle!