Hyvinvoitiyrittäjä Nanna Karalahden, 34, ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, 47, perheeseen odotetaan kolmatta lasta. Nanna kertoi ilouutisesta Instagram-tilillään julkaisemiensa perhekuvien yhteydessä.

– Olen yksityiselämästäni nykyään aika tarkka ja haluan tietysti sillä tavoin suojella itseäni ja perhettäni. Mietin ensin, että tarvitseeko tiettyjä asioita kertoa, mutta koska julkisuuden varjopuolena jotkut asiat tulevat julki halusimme tai emme niin siksipä haluan nyt omin sanoin päästä kertomaan tämän ihmeellisen suuren ilon sanoman, Nanna kirjoittaa.

Hän lisäsi kirjoitukseen myös kauniin mietelauseen englanniksi ja totesi samalla, että elämä on täynnä ihmeitä.

”Joskus elämä tietää mitä tarvitsemme, ennen kuin itse tiedämme siitä.”

– Sinä olet jo rakastettu ja turvassa. Sinun isoveli, isosisko, isi, äiti ja läheiset tulevat pitämään huolen siitä, että tulet olemaan sitä koko elämäsi. ️Kiitos, että tulet meidän perheeseen – sinä suurin lahja kaikista.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nanna ja Jere avioituivat elokuussa 2015 ja perheeseen kuuluvat myös vuonna 2016 syntynyt poika Jax sekä kesällä 2018 syntynyt tytär Alexia. Jerellä on lisäksi aiemmasta avioliitostaan tytär Ronja sekä yksi avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Lue myös:

Nanna Karalahti julkaisi täysin meikittömän kuvan – taustalla tärkeä oivallus: ”He hyväksyvät minut aina”

Nanna Karalahti nousi julkisuuteen salarakkaana – syytettiin Jere Karalahden perheen rikkomisesta: ”Todella ahdistavaa”