Salatut elämät -sarjasta suomalaisten suosioon noussut näytelijä Emil Hallberg kihlautui vuosi sitten kesäkuussa fitnessrakkaansa Sofien kanssa. Hallberg kertoi iloisesta uutisesta tuolloin omalla Instagram-tilillään.

– Hän sanoi kyllä, Hallberg iloitsi julkaisussaan.

– Ja vaikka siltä näyttäs että Sofie kysyi niin kyllä se olin minä joka polvelle meni. Nyt on pallo nilkassa ketjulla kiinni ja ei ainakaan toistaseks paina liikaa! hän totesi pilke silmäkulmassaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eilen torstaina 22.6. Emil ja Sofie viettivät ensimmäistä kihlajaispäiväänsä. Juhlan kunniaksi kaksikko suuntasi ravintolaan romanttiselle illalliselle.

Hallberg lisäsi Instagramiin myös suloisen yhteiskuvan Sofien kanssa. Kuvassa pariskunta suukottaa toisiaan hellästi, ja Sofie esittelee näyttävää kihlasormustaan.

Postauksensa ohessa Hallberg paljastaa kuumottavat tunteensa vuoden takaa.

– Vuosi sitten olin niin hermostunu kun kysyin Sofien kättä… hikoilin ku pikkupossu ja sanat ei tuntunu menevän putkeen mutta silti hän sanoi kyllä! Hallberg muotoilee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Rakastan sua kulta Sofie. Hyvää kihlavuosipäivä, mies hehkuttaa sydänemojin kera.

Hallbergin ihastuttava julkaisu on kerännyt valtavan määrän onnentoivotuksia näyttelijän faneilta.

– Voi miten ihanaa, sydämelliset onnittelut teille ihanuudet, eräs seuraaja ylistää.

– Onnea, ihana pari ootte, toivottaa toinen.

Lue myös:

Emil Hallberg kihlautui fitness-rakkaansa kanssa – julkaisi hulvattoman päivityksen: ”Nyt on pallo nilkassa ketjulla kiinni”

Salatut elämät -tähti ja fitness-kaunotar juhlivat kihlautumista: ”Oli nastaa”