Tunnettu suomalainen näyttelijä ja imitaattori Jarkko Tamminen vietti aurinkoista joululomaa Espanjan Kanariansaarien lämmössä. Seuranaan Tammisella oli oma perheensä sekä liuta ystäviä.

Tamminen on julkaissut omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa yhdessä vaimonsa Sannan ja kahden tyttärensä kanssa. Mies ei usein tuo perhettään julkisuuteen, joten kuva on harvinainen.

Samassa postauksessa Tamminen myös esittelee ystäviään, jotka olivat Espanjassa Tammisten kanssa yhtä aikaa. Tammisen lisäämässä kuvakollaasissa näkyy mun muuassa muusikkona tunnettu Hovimuusikko Ilkka eli Ilkka Ihamäki ja tuoreelta Selviytyjät Suomi -kaudelta tuttu mediapersoona Lauri Salovaara.

– Olipa mukava lomareissu perheen kanssa. Ja kerkesi törmäämään kavereihinkin! Tamminen kirjoittaa päivityksessään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös Hovimuusikko Ilkka on päivittänyt Espanjan-reissultaan ahkerasti kuvia Instagramiin. Yhdessä kuvista Ilkka poseeraa yhdessä Jarkon kanssa. Miehet seisovat merenrannalla ja ihailevat auringonlaskua.

– Piti elää yli 35 vuotta ennen kuin pääsin näkemään tän upean auringonlaskun ja Atlantin aallot yhdessä Jarkon kanssa, Ilkka toteaa kuvatekstissään.

– Totta puhuen mulla on ollut ilo tehdä Jarkon kanssa vuosien varrella monenlaista yhteistyötä niin keikkojen kuin Jarkon shown käsikirjoitusjuttujen osalta. Kiva nähdä välillä ihan vapaa-ajallakin! hän iloitsee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Imitaattori Jarkko Tamminen joutui keskelle hengenpelastusoperaatiota – ”Pysäyttävää olla sellaisessa mukana”

Salatut elämät -tähden Jarkko Miettisen kesäloma sai vauhdikkaan päätöksen: ”Pääsen hoitamaan vakuutusasioita”