Neitsyydestään julkisesti avautunut artisti Tuuli: ”Olen kuullut tarinoita, kuinka ihmiset ovat myöhemmin katuneet”

Somevaikuttaja ja laulaja Tuuli paljasti kesän alussa julkaisemallaan Youtube-videollaan olevansa 21-vuotias ja neitsyt.

Artisti painottaa videollaan, ettei häpeä neitsyyttään, mutta ei kuitenkaan ole aikaisemmin uskaltanut puhunua aiheesta näin avoimesti.

– En ole ikinä harrastanut seksiä! Tuuli ilmoittaa heti videonsa alussa.

Metropoli tapasi sinisestä tukastaan ja räväkästä tyylistään tunnetun Tuulin Yvette x Pernilla Böckerman -vaatemalliston lanseeraustilaisuudessa. Millaista palautetta nainen on saanut rehellisestä videostaan?

– Videosta tuli ihan todella paljon todella hyvää palautetta! Olen onnellinen, että uskalsin julkaista sen, laulaja iloitsee.

– Mielestäni on hienoa huomata, kuinka ihmiset ovat videon myötä tajunneet, että neitsyys on loppupeleissä hyvin normaalia.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tuuli tuo esiin sen, kuinka seksiin ja seksuaalisuuteen liittyy usein paljon häpeää, minkä takia aiheesta tuntuu olevan vaikeaa puhua.

– Monelle tulee varmasti sellainen fiilis, ettei tällaisia asioita saisi jakaa muille. Olen kuitenkin sitä mieltä, että juuri näistä aiheista pitääkin puhua ääneen, Tuuli korostaa.

– Olisi mahtavaa, jos pystyisin omalla esimerkilläni rohkaisemaan ihmisiä olemaan entistä avoimempia, hän lisää.

Lapsitähtenä aikoinaan suuren yleisön tietoisuuteen ponnahtanut Tuuli rikkoo rajoja myös omalla Instagram-tilillään. Hän postaa feediinsä usein kuvia, joissa vilauttaa hieman paljasta pintaa tai poseeraa rohkeissa asennoissa.

– Julkaisen sellaisia kuvia, koska tunnen oloni niissä itsevarmaksi. Haluan myös osoittaa, ettei kenestäkään voi päätellä yhtään mitään pelkän ulkonäön tai somekuvien perusteella. Me olemme kaikki yksilöitä, Tuuli summaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuten Tuuli videollaankin alleviivaa, ei hän ole ottanut lainkaan stressiä neitsyyden menettämisestä.

– Olen ollut todella itsevarma tästä omasta päätöksestäni olla harrastamatta seksiä. Olen kuullut paljon tarinoita siitä, kuinka ihmiset ovat menettäneet neitsyytensä tilanteissa, joita ovat myöhemmin katuneet.

– Yksinkertaisesti, haluan vain odottaa oikeaa aikaa ja oikeaa henkilöä, Tuuli tähdentää.

Lue myös:

Aknesta kärsivä Tuuli julkaisi meikittömän kuvan: ”Oon häpeilly ja peitelly sitä koko elämäni”

Muusikko Sanni ahdistui etukäteen koronakesästä – otti käyttöön ”why not” -periaatteen: ”On juotu viinii ja kukuttu aamuseiskaan”

Fitness-tähti Pernilla Böckerman julkaisi oman vaatemalliston – ”Mulla on äärettömän hieno tilanne elämässä”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.