Hyvinvointivalmentaja Maria Nordin, 38, paljasti joulukuussa odottavansa neljättä lastaan yhdessä miehensä, artisti Reino Nordinin kanssa. Maria ei ole juurikaan julkaissut kuvia raskausaikanaan, mutta viime tiistaina vietetyn naistenpäivän kunniaksi hän julkaisi kuvan pyöristyneestä raskausvatsastaan.

Maria kertoo kuvan yhteydessä myös siitä, että hänellä on kaksi kohtua. Matka sopusointuun kahden kohdun kanssa ei ole ollut Marialle helppoa.

– Olin nuoresta asti varma, että olen viallinen ja etten voisi saada lapsia, koska minulla on kaksi kohtua, Maria kirjoittaa.

Yleisen asenteen lisäksi se on ollut yksi tekijä, joka on vaikuttanut Marian itsetuntoon naisena ja on vaikuttanut myös hänen kokemuksiinsa seksuaalisuudesta. Hän kertoo käsitelleensä asiaa myöhemmin muun muassa kuukautismeditaation avulla.

– Huomasin, että tämä vaikutti minuun monin tavoin. Vapaudun. Itsetuntoni parani. Nautintoni kasvoi. Sain yhteyden kohtuni viisauteen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Marian perhe odottaakin innolla uutta pikkusisarusta.

– Kaikki ovat ottaneet asian vähän omalla tavallaan. Jotkut toivovat tyttöä ja jotkut poikaa.

– Oloni on todella levollinen. Nyt kun kyseessä on jo neljäs lapsi, tunnen, että minulla on täysin uudenlainen luottamus kehooni ja elämään yleensäkin, Maria kertoi Metropolille helmikuussa.

Lue myös:

Suomalainen kirjakauppa poisti Maria Nordin kirjat valikoimistaan – hyvinvointivalmentaja laukoo suorat sanat: ”Jos se on syy canceloida kirjani, siitä vaan”

Raskaana oleva Maria Nordin puhuu avoimesti mustamaalaamisestaan – pohtii syitä ilmiölle: ”Olen uhka maailmankuvalle”