Hääpukuyrittäjänä tunnetuksi tullut Niina Kuhta joutui tällä viikolla suureen leikkaukseen, kun hänen kohdustaan poistettiin kasvaimia.

Operaatiosta toipuva Kuhta asuu tämän viikon sairaalassa. Nainen kirjoittaa tuoreessa Metropolin blogitekstissään, että hänellä on leikkauksen jälkeen ollut paljon aikaa ajatella ja pohtia erilaisia asioita.

– Me kaikki potilaat ollaan erilailla ”rikki” ja meitä korjataan mitä ihmeellisin tavoin, Kuhta toteaa kirjoituksessaan.

– Sain verensiirron, joka tuntui todella hurjalta. Hoitaja sanoi, että olet pian ihan uusi ihminen, kun sinussa virtaa uutta verta. Se piti täydellisesti paikkansa. Väri alkoi palata kasvoille muutaman päivän huonovointisuuden jälkeen. Huonovointisuus lähti ja elinvoimat alkoivat taas tulla takaisin, hän kertoo.

Kuhta ylistää postauksessaan suomalaista terveydenhoitoa.

– Mietin miten onnekkaita me olemme täällä Suomessa, kun pääsemme huippuosaajien operoitavaksi. Kaiken lisäksi tämä leikkauksen hinta jää varmasti satoihin euroihin. Jos asuisin Amerikassa, tähän olisi uponnut 15 000-20 000 euroa Se on sama kuin keisarileikkauksen hinta. Aikamoista.

Lue koko blogiteksti täällä.

Lue myös:

Niina Kuhta toipuu vaativasta leikkauksesta – ”Kyseessä oli mahdollinen kohdunmenetys”

IL: Niina Kuhta joutuu isoon leikkaukseen – taustalla järkyttäviä kipukohtauksia ja pelko lapsettomuudesta: ”Kohdun menettäminen olisi minulle maailmanloppu”

Seiska: Maisa Torpan avioliitto kriisissä: yritti iskeä kaasonsa miehen ja päätyi ystäviensä hylkäämäksi