Liikemies Niko Ranta-aho istuu parhaillaan pitkää vankeustuomiota Katiska-vyyhdin huumausainerikoksista. Kuluneina viikkoina Ranta-aho on matkannut ahkreasti Vantaan, Helsingin ja Riihimäen välillä, kun hän on ollut Helsingin hovioikeudessa vastaamassa Katiska 1 -ja 2 -juttujen syytteisiin.

Tiistaina 13. syyskuuta Ranta-aho saapui jälleen hovioikeuteen, ja hänestä julkaistiin runsaasti kuvamateriaalia mediassa. Seiska-lehden uutisoinnin mukaan Ranta-aho näytti oikeudessa poikkeuksellisen väsyneeltä.

Nyt Ranta-aho on lisännyt omalle Instagram-tililleen päivityksen, jossa hän kertoo totuuden karusta elämästään kaltereiden sisällä.

Postauksesta päätellen Ranta-aho on viettänyt runsaasti aikaa matkasellissä.

– Reissumiehen elämää, Ranta-aho aloittaa kirjoituksensa.

– Vielä 1,5 kk edestakaisin reissaamista edessä, arkipäivät mökillä Vantaan matkasellissä ja viikonloput kotona Riihimäellä, hän jatkaa.

Päivityksensä oheen Ranta-aho on julkaissut kuvan, jossa hän poseeraa hymyssä suin asianajaja Hannu Kaitaluoman kanssa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Mittarissa yli tuhat kilometriä vankivaunuilla kulkemista ja takana 63 päivää matkaselli elämää.

Julkaisussaan Ranta-aho ottaa kantaa myös Seiska-lehden tekemään juttuun.

– Seiskan uutisen mukaan reissuväsymys alkaa jo näkyä, mutta itse nautin kyllä Risen tarjoamasta luokkaretkestä täysin siemauksin, hän toteaa.

Niko Ranta-aho on saanut molemmista Katiska-vyyhdin kokonaisuuksista käräjäoikeudessa yhteensä 13 vuoden vankeustuomion. Katiska 1 -jutusta hän sai 11 vuoden tuomion ja Katiska 2 -vyyhdistä kaksi vuotta vankeutta. Kummastakaan kokonaisuudesta ei ole vielä tullut hovioikeuden päätöstä.

Lue myös:

Vankituomiotaan suorittava Niko Ranta-aho kirmasi kesälomalle – kertoo rehelliset kuulumiset kaltereiden sisältä

Niko Ranta-aho kommentoi Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhdetta – ”2020-luvun Matti ja Mervi”