Liikemies Niko Ranta-aho istuu parhaillaan pitkää vankeustuomiota Katiska-vyyhdin huumausainerikoksista. Ranta-aho kertoo säännöllisin väliajoin elämästään kaltereiden sisällä omalla Instagram-tilillään.

Viikonloppuna Ranta-aho päivitti jälleen tuoreimmat kuulumisensa sosiaaliseen mediaan. Hän sanoo viettäneensä juhannuksen Riihimäen vankilassa, jonne palasi hiljattain Vantaan vankilasta.

– Tänä(kin) vuonna joutuu postaamaan juhannuksena vanhan kuvan, kun ei täällä muurien sisäpuolella oikein uusia kuvia oteta, Ranta-aho kuvailee julkaisunsa yhteydessä.

– Hovioikeuden ensimmäinen osio saatiin käytyä ja nyt 6 viikoksi viettämään ”kesälomaa”, hän jatkaa.

Ranta-aho istui paljon uutisissa näkyvillä olleessa Vantaan matkasellissä koko kevään ajan, kun Katiska 1 -vyyhtiä käsiteltiin hovioikeudessä.

Selli nousi lehtiotsikoihin rajun tapauksen myötä, jossa 21-vuotias vanki murhattiin raa’asti matkasellissä.

– Julkisuudessakin paljon ollut Vantaan matkaselli (mikä uutisten mukaan on vain erittäin lyhytaikaiseen muutaman päivän majoittumiseen tarkoitettu osasto) alkoi 34 päivän kohdalla tuntumaan jo kodilta. Nyt kuitenkin vihdoin takaisin omassa sellissä Riihimäellä, Ranta-aho kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Päivityksensä päätteeksi Ranta-aho toivottaa seuraajilleen hyvät juhannukset.

– 9.8 hovioikeuden käsittelyt taas jatkuvat ja kestävät vielä 3kk ajan. Sitten Katiska 1 asia on vihdoin puitu kokonaisuudessaan ja on aika jättää se saaga lopullisesti taakse. Nyt kuitenkin juhannuksen viettoon, mies muotoilee.

– Hyvää juhannusta kaikille sinne muurien paremmalle puolelle, ja olkaahan fiksusti.

Lue myös:

Niko Ranta-aho kommentoi Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhdetta – ”2020-luvun Matti ja Mervi”

Vankilassa istuva Niko Ranta-aho hämmentää erikoisella vappuviestillään – pyytää apua seuraajiltaan!