Mediapersoona Niko Saarinen juontaa huippusuosittua Nikotellen-podcastia yhdessä kollegansa Jenna Mäkikyrön kanssa.

Nyt Saarinen on saanut tietää, että Nikotellen-podcast oli tämän vuoden neljänneksi suosituin podcast Suomen Spotifyssa. Saarinen kertoo asiasta hämmentyneenä omalla Instagram-tilillään.

Julkaisunsa yhteyteen Saarinen on julkaissut itsestään alastonkuvan. Kuvatekstissä Saarinen sanoo muistavansa ajan, jolloin lähes kukaan ei uskonut Nicotellen-podcastin konseptiin. Nyt tilanne on kuitenkin täysin eri, kun podcast on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista ohjelmista.

– Mun missio oli tehdä podcast jota ei sensuroida, joka antaa äänen kiperillekki asioille, on puhdasta huumoria kaiken tän paskan keskellä ja sen ei välttämättä oo tarkotus pyllistää pukupäisille päättäjille jotka istuu yrityksien rahasalkkujen päällä ja määrää meille arvon ja menestyksen rahassa, Saarinen kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

– Joskus se tekeminen syntyy intohimosta ja rakkaudesta lajiin, hän täsmentää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Saarisen mielestä on hienoa, että hänen kaltaisensa homoseksuaalin seksielämä kiinnostaa suomalaisia. Hän kiittääkin jokaista kuuntelijaansa koko tiiminsä puolesta.

– Tää merkkaa meille hirmuisesti. kiitos että ootte siellä. Nää kuuntelut on teiltä ja sitä ei sovi koskaan unohtaa, Saarinen alleviivaa.

– Uskaltakaa olla just itsenne ja juuri sellaisina kuin olette. Maailma alkaa olemaan valmis. nyt lisää ääntä! hän kiteyttää.

Lue myös:

Niko Saarinen paljasti pornotottumuksiaan – ”Se on ollut tosi kiihottavaa”

Suomalainen tv-tähti teki profiilin K18-sivustolle – ”Siellä on ihan uusi ulottuvuus!”