Selviytyjät-sarjassa mukana oleva tosi-tv-konkari Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö tekivät aiemmin tällä viikolla Metropolin Instagramissa livelähetyksen.

He paljastivat parhaillaan Nelosella pyörivän Farmi-ohjelman suosikkikilpailijansa.

– Olen katsonut avausjaksosta 10 minuuttia, että minulla ei ole tuntumaa uudesta kaudesta. Lempparina pidän Minttu Kaulasta, Niko Saarinen.

– Minunkin lemppari on kauppiaan rouva, vaikka en ole ohjelmaa katsonut laisinkaan, Jenna toteaa.

– Mintulla on niin hauskoja juttuja. Hän on uusi reality-ohjelmien kuningatar. Mä joudun antamaan mun haarniskani Mintulle, Niko jatkoi.

Mintun lisäksi uudella kaudella ovat mukana ex-mäkikotka Janne Ahonen, räppäri Dan ”Uniikki” Tolppanen, toimittaja Sanna Ukkola, toimitusjohtaja Mikael Jungner, yleisurheilija ja urheilumanageri Noora Toivo, räppäri Pastori Pike, lastenhoitaja Pia Nykänen, realitytähti Sauli Koskinen, näyttelijä Timo Lavikainen, Miss Suomi 2019 Anni Harjunpää, artisti ja somevaikuttaja Tuuli sekä leijonalegenda Timo Jutila.

Lue myös:

Niko Saarinen kertoo Esko Eerikäiselle osallistumisestaan Big Brotheriin: ”En tiennyt, millainen maailma on sen jälkeen”

Niko Saarinen kommentoi huhuja osallistumisestaan uudelle BB-julkkiskaudelle: ”Se on täysin satavarma!”

Niko Saarinen muisteli palavaa bussikyytiään – paljasti dramamaattisia yksityiskohtia: ”Kuski huusi, että juoskaa, tää räjähtää!”