Tosi-tv-tähti Niko Saarisen ja Jenna Mäkikyrön supersuositun Nikotellen-podcastin uusin jakso poistettiin yllättäen toistopalveluista.

Syynä on jakson herättämä keskustelu sosiaalisessa mediassa. Saarinen ja Mäkikyrö keskustelivat jaksossa muun muassa jääkiekkoilijoiden ulkonäöstä monen mielestä törkeään tyyliin. Myös mauttomat vitsit ja alatyyliset kommentit olivat osalle kuulijoista liikaa.

– Hey! Ollaan vedetty meidän tuorein jakso telakalle siitä syntyneen keskustelun vuoksi, kaksikko tiedotti Instagramissa.

– Koitetaan podcastillamme tuoda iloa teidän perjantaihin, ei pahaa mieltä! Ja tällä kertaa emme siinä valitettavasti onnistuneet (ainakaan kaikkien kohdalla).

Kaikkia jakson poistaminen ei kuitenkaan miellyttänyt.

– Voi p**kele! Koko päivän odotin, että pääsen töistä bussiin kuuntelemaan jaksoa. Nyt on kyllä perjantai pilalla. En ymmärrä miksi ihmiset kuuntelee jaksoja, jos pitää mielensä pahoittaa.

– Mitä mulla meni siitä ohi sellaista, että olisi ollut syytä pahoittaa mieli?

Osa podin kuuntelijoista ymmärsi päätöksen ja kehui kaksikkoa rohkeudesta vetää jakso pois.

– Hyvä, rohkea ja oikea päätös! Kaikilla on kehorauha, myös meidän lätkä-staroilla!

– Reilu teko oli vetää homma telakalle….hienoa! Asennetta!

Saarinen ja Mäkikyrö lupasivat tarjota kuuntelijoilleen uuden jakson jo lauantai-iltapäivän aikana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Niko Saarinen myöntää miettineensä imagoaan Selviytyjien kuvauksissa – ”Tiesin tarkkaan, millaisen kuvan haluan antaa itsestäni”

Kristianin heimoneuvosto 11: Ulos äänestetty Niko Saarinen asetti tuotantoyhtiölle yhden ehdon Selviytyjiin suostumiselle – ”Minulla on lista ihmisistä, joiden kanssa en halua olla samoissa sarjoissa”