Rakastetun Frendit-sarjan paluujakson julkaisupäivä on viimein vahvistettu. Hittisarjan näyttelijät nähdään 27. toukokuuta julkaistavassa erikoisjaksossa, joka esitetään suoratoistopalvelu HBO Maxilla.

Mukana ovat kaikki alkuperäisen sarjan näyttelijät Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courteney Cox ja Matthew Perry.

Alunperin erikoisjakso oli määrä kuvata jo vuoden 2020 maaliskuussa, mutta koronapandemia sekoitti suunnitelmat. Nyt kuvaukset on vihdoin saatu päätökseen ja tähtinäyttelijät ovat kukin juhlistaneet uutista sometileillään.

– Tällaista ei tapahdu joka vuosi, tai edes 10 tai 15 vuoden välein. Tunnen oloni niin siunatuksi, kun sain mahdollisuuden tavata ystäväni uudelleen …ja se oli parempaa kuin koskaan, Courteney Cox hehkuttaa Instagramissa.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Paluujaksossa nähdään myös mittava joukko Hollywoodin julkkiksia. Deadline-sivuston mukaan jaksossa nähtäisiin ainakin David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ja Malala Yousafzai.

Frendit-sarja on yksi kaikkien aikojen katsotuimmista sarjoista. Kuudesta New Yorkissa asuvasta kaveruksesta kertovan sarjan päätösjakso keräsi vuonna 2004 yli 52 miljoonaa katsojaa Yhdysvalloista.

Lue myös:

Pamela Anderson lyttää täysin hänen ja Tommy Leen seksivideoskandaalista kertovan tv-sarjan: ”Sen tekeminen on säälittävää!”

Baywatch-tähti Jeremy Jacksonin ex-vaimon karu elämä kodittomana – söi pitsaa roskakorista!