Salatut elämät -sarjasta koko Suomelle tunnetuksi tullut näyttelijä Maija-Liisa Peuhu, 80, yllätti eilen keskiviikkona (23.11.) fanikuntansa uudella hiustyylillä. Tyylimuutos paljastui Salkkareiden virallisella Instagram-tilillä pidetyssä ystävyyslivessä, jossa Ulla Taalasmaata näyttelevä Peuhu sekä Dahlia Mustavaaraa esittävä Inkeri Mertanen, 73, olivat haastateltavina.

Vaaleatukkaisena aiemmin viihtynyt Peuhu esiintyi livelähetyksessä poikkeuksellisesti pinkissä tukassa. Liveseuraajat kiinnittivät välittömästi huomiota Peuhun radikaaliin ulkonäön muutokseen.

Peuhu kertoi hämmentyneille katsojille päätyneensä pinkkiin hiusväriin hetken mielijohteesta Viron-matkalla.

–  Minulle oli sanottu täällä töissä, kun olin kysynyt, että saako värjätä tukkaa, että saa, kunhan et laita vihreäksi, Peuhu avasi lähetyksessä.

Väri on Peuhun mukaan shampoomainen, jota hän päätti innoissaan kokeilla. Nyt kokeiluaika on kuitenkin jatkunut jo pidemmän aikaa.

– He hyväksyivätkin sen sitten täällä (töissä). En minä tiedä, mikä tämä on, mutta kaikki ainakin kiinnittävät siihen huomiota, Peuhu summasi.

Näet livelähetyksen alta tai täällä.

Lue myös:

Maija-Liisa Peuhun suora mielipide Temptation Island Suomesta ja muista nykypäivän ilmiöistä: ”Minusta se on ihan kamalaa”

80 vuotta täyttänyt Maija-Liisa Peuhu avoimena sairastumisestaan – ”Olin pitkään tosi väsynyt”