Suomen suosituimpiin pop-artisteihin lukeutuva Antti Tuisku on työnsä puolesta tottunut ympärillään parveileviin fanijoukkoihin ja ihailijoihin.

Nyt Tuisku paljastaa olevansa myös itse hyvin uskollinen fani omille idoleilleen ja hän on valmis tekemään lähes mitä vain päästäkseen näkemään ihailemansa artistit livenä.

Tuisku avautuu aiheesta omalla Instagram-tilillään tukeakseen Vuosi hiljaisuutta -kampanjaa, jolla nostetaan esille kultturialan ahdinkoa koronapandemian keskellä.

Postauksessaan Tuisku kertoo jonottaneensa aikoinaan musiikkialalla työskentelevän ystävänsä Carla Ahoniuksen kanssa huippuluokan tähti Madonnan keikalle yli vuorokauden ajan.

– Carlan kanssa ollaan jonotettu yhdenkin kerran 36h stadionin ulkopuolella ja nukuttu makuupusseissa, jotta päästiin hyville paikoille katsomaan Madonnaa, Tuisku kirjoittaa Instagramissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tuiskun julkaisu on kerännyt lyhyessä ajassa valtavan määrän tykkäyksiä ja kommentteja. Monet Tuiskun seuraajat yhtyvät miehen kanssa siihen, että musiikki on tärkeä asia elämässä, ja parhaalta se kuulostaa keikkapaikan päällä kuunneltuna.

– Musiikki on elämä ja elämä on parasta livenä, eräs fani kommentoi sydänemojin kera.

– Ilman live-musiikkia elämä ei tunnu elämältä, toinen komppaa.

– Niin super paljon halauksia teille kaikille musiikki- ja kulttuurialan ihmisille! Mulla on niin ikävä kaikkia, kolmas muotoilee.

“Vuosi hiljaisuutta” -hashtagilla kulkeva kampanja pyrkii pelastamaan suomalaisen elävän musiikin alaa, joka kaipaa koronapandemian vuoksi suurta taloudellista tukea. Kampanjan toivotaan herättävän laajaa julkista keskustelua, jotta kulttuurialan huoli kantautuisi myös poliittisten päättäjien korviin.

Lue myös:

IS: Ystävykset Antti Tuisku ja Erika Vikman tähtäävät musiikkimaailman huipulle: ”Mitä sitä nöyristelemään”

IL: Sairastapaus sotki The Voice of Finlandin kaksintaistelun – poikkeuksellinen keino käyttöön

Toni Wirtanen liikuttuu kyyneliin The Voice of Finland -esityksestä – avautuu isänsä kuolemasta: ”Kaikki särähti sirpaleiksi”