Ronskeja seksipaljastuksia! Eva Wahlström ja Niklas-rakas avautuvat seksielämästään: ”Fanit keskeyttivät konepeltisession”

Lauantaina MTV3-kanavalla esitettävän parisuhdeohjelma Tuttu Juttu Show´n kuulaan yllättäviä seksipaljastuksia, kun sarjan avausjaksossa leikkimielisiin kysymyksiin pääsevät vastaamaan urheilijarpariskunta Eva Wahlström ja  Niklas Räsänen.

Ohjelmassa kilpailevat pariskunnat pääsevät valitsemaan, haluavatko vastata yleisön esittämään kysymykseen ja erotiikkakysymykseen. Eva valitsee erotiikan, jonka seurauksena ohjelmaa juontava Timo Koivusalo tiedusteleekin ex-nyrkkeilijältä, mikä on yllättävin paikka, missä aviopari on harrastanut seksiä.

Eva repeää nauruun, mutta saa lopulta vastattua kysymykseen. Hänelle tulee mieleen useampi paikka, joten hän päättää kertoa kolme yllättävintä paikkaa.

– Ensimmäinen on Flamingo Spassa, jossa on sellainen mutakylpy. Se on erittäin haastava, kun se heiluu. Toinen oli sellainen tilanne, kun kylpylä oli kiinni ja olimme siellä altaassa ankkuroituneet toisiimme. Sitten siihen viereen tuli se tyyppi, jonka pitää tyhjentää  altaat. Hän sanoi, että tämä paikka on menossa kiinni. Emme kuitenkaan pystyneet poistumaan, Eva nauraa.

– Kolmas on niin uskomaton juttu. Me olemme kesäisin aina kilpailleet Savonlinnassa. Olimme aika vastarakastuneita, kun kotimatkalla tuli himoja ja tarpeita, ja mietimme, mihin tästä menisimme. Löysimme pienen metsätien, joka oli täysin autio. Siinä oli pieni ranta ja olimme matkalla jo hieman riisuneet vaatteita. Nojasin siinä siihen autoon, ja jostain paikalle tulee pieni perhe. He sanovat, että katsokaa, meidän nyrkkeilijät täällä metsässä.

Pariskunta saa peräti kaksi ruusua, kun Niklas myöntää intiimin hetken metsätiellä.

– Ikimuistonen keikka on, kun tulimme ottelureissulta Savonlinnasta. Löysimme sellaisen ihanan paikan kotimatkalla. Ja kun pääsimme siihen konepellille,  sinne saapui onnellinen perhe, jotka totesivat, että hei ne meidän nyrkkeilysankarithan on täällä, Niklas kertoo.

Tuttu Juttu Show  lauantaisin klo 21.00 MTV3 -kanavalla ja Katsomo -palvelussa.  

Lue myös:

Eva Wahlström treenasi tankotanssijan kanssa – Pystytkö sinä näihin liikkeisiin?

Playboy-kaunotar Erika Helin harkitsee uutta uraa Maltalla: ”Täällä on mahdollisuus tienata suuria palkkioita”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.