Laulaja Mira Luoti, 42, kertoi viime viikolla tyttärensä altistuneen koronavirukselle. Perhe on noudattanut kaikkia suosituksia ja viettänyt aikaa karanteenissa kotonaan.

– Olemme olleet tarkkoja ja noudattaneet annettuja suosituksia parhaamme mukaan. Tyttäreni on ollut karanteenissa altistumisen vuoksi ja täysin oireettomana. Maanantaina hän kävi koronatestissä. Aamulla tuli positiivinen tulos. Meillä on täällä toisemme, muusikko kertoi vajaa viikko sitten julkaisemassaan Instagram-julkaisussa.

Luoti myös toivoo, että kaikki noudattaisivat annettuja ohjeita koronan suhteen.

– Muistuttaisin teitä kaikkia maskin tärkeydestä. Pitäkää turvavälit. Peskää käsiä. Rakastakaa toisianne etäisyyksien päästä, niin pysytään terveinä. Halataan sitten kun on taas joskus sen aika.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kotikaranteenissa on julkaisun perusteella leivottu muun muassa mokkapaloja. Liikunnallinen Luoti julkaisi myös vauhdikkaan TikTok-videon kotitreeneistään ja esittelee notkeita liikkeitään.

Treeniä seuraa puuhakkaan näköisenä myös perheen suloinen Riki-koira.

– Venyy venyy, Luoti kirjoittaa videon yhteydessä.

Luodin seuraajat ihastelevat naisen notkeutta.

– Wau! Ihan huikee!

– Notkia neiti.

– Huikee!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Johanna Tukiainen rakastaa äitiyttä – julkaisi suloisen kuvan isästä ja vauvasta!

Leikkauksesta toipuva Maria Veitola avoimena voinnistaan: ”Lääketokkuran tilalle on tullut vieroitusoireet ja pahoinvointi”