Hyvinvointivalmentaja ja sometähti Martina Aitolehti on viime aikoina viihtynyt tiiviisti yhdessä entisen ammattilaisjääkiekkoilijan, Hannu Pikkaraisen kanssa.

Kaksikko ei ole peitellyt suhdettaan sosiaalisessa mediassa, sillä pari on ehtinyt kuukauden sisällä julkaista jo useamman yhteiskuvan, jossa he osoittavat tunteensa hyvin avoimesti toisilleen.

Nyt Aitolehti on jälleen tehnyt uuden rakkaudentunnustuksen omalla Instagram-tilillään. Hän julkaisi nimittäin Hannu-rakkaansa kanssa hellyyttävän kuvan, jonka yhteydessä vannoo ikuisen rakkauden nimeen.

– En luovu susta koskaan, Aitolehti kirjoittaa kuvatekstissään sydänemojin kera.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehden tuore julkaisu on saanut naisen seuraajilta yksimielisen vastaanoton. Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt lukuisista sydänemojeista ja viesteistä, joissa iloitaan Aitolehden onnen puolesta.

– Niin ihana asia, rakkaus on suurin voima ja lahja ihmiseltä toiselle. Olkaa onnellisia ja rakastakaa, nyt ja vuosien päästäkin, eräs fani hehkuttaa.

– Olet kyllä onnen ansainnut, toinen ylistää.

– Ihana Martina. Oon niin onnellinen teijän puolesta, sä niin ansaitset ton onnen ja rakkauden, kolmas yhtyy kehujiin.

Lue myös:

Martina Aitolehti julkaisi hempeitä kuvia ex-kiekkoilijan kanssa – nauttivat romanttisesta viikonlopusta Levillä: ”Sielu lepää ja sydän hymyilee”

Martina Aitolehti ja Hannu-rakas lensivät hulppealle lemmenlomalle – esittelevät luksussviittiään somessa!

Martina Aitolehteen yhdistetty ex-kiekkoilija Hannu Pikkarainen koki rajun burn outin – ura loppui välittömästi: ”En enää päässyt sängystä ylös”