Suosikkiohjelma Rikkaat ja rahattomat palaa ruutuihin uusin jaksoin maaliskuun lopussa.

Neljännellä Rikkaat ja rahattomat -kaudella nähdään jälleen joukko erilaisissa taloudellisissa tilanteissa olevia ihmisiä, jotka vaihtavat rooleja keskenään viiden päivän ajaksi. Kuka selviää moninkertaisesti totuttua pienemmällä budjetilla? Miltä suuren viikkobudjetin saaminen tuntuu taloudellisten haasteiden keskellä?

Uudella Rikkaat ja rahattomat -kaudella mukana ovat ex-missi Sara Chafak ja Jeffrey Lawman vaihtoparinaan Tinja Poola, OnlyFans-tähti Erika Helin vaihtoparinaan Sara Karvinen, Diili-tähti ja motivaatiopuhuja Janne Immonenvaihtoparinaan Kaisa Minkkinen, entinen päätoimittaja Taru Marjamaa vaihtoparinaan Sirkku Dibba, toimitusjohtaja Maarika Maury vaihtoparinaan Tiina Rahkonen, enkelisijoittaja Lennu Keinänen ja yrittäjä Heidi Parkkinen vaihtoparinaan Arttu Laukkanen, johtaja Jaana Villanen vaihtoparinaan Milla Tamminen sekä Diili-tähti Petri Matero vaihtoparinaan Aliisa ja Jussi Turunen.

Rikkaat ja rahattomat Nelosella ja Ruudussa 29. maaliskuuta alkaen.

Ensimmäisessä jaksossa nähdään:

Kuva: Nelonen

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman

Sara Chafak nousi julkisuuteen voittamalla Miss Suomi -kilpailun vuonna 2012. Sen jälkeen hän on julkaissut ruokakirjan, esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa ja toiminut vaikuttajana sosiaalisessa mediassa.

Saran äiti oli yksinhuoltaja, joten muun muassa limut olivat luksusta Saran lapsuudessa. Sara pelkää vaihtoviikon ja jokaisen pennin laskemisen nostavan lapsuutensa tuntemukset pintaan. Samalla hän uskoo löytävänsä kiitollisuuden nykyistä tilannettaan kohtaan. Saran avopuoliso Jeffrey Lawman on entinen jääkiekkoilija ja nykyinen tv-alan tekijä. Hän osallistuu ohjelmaan Saran kanssa.

Kuva: Nelonen

Tinja Poola

Saran ja Jeffeyn vastaparina nähdään kahden lapsen äiti Tinja Poola, joka on nähty Temptation Island Suomi -ohjelman toisella tuotantokaudella vuonna 2016. Tinja asuu 1- ja 3-vuotiaiden poikiensa kanssa kodinhoitotuella Helsingin kaupungin vuokra-asunnossa.

Tinja ei käy hienoissa ravintoloissa, eikä hän omista autoa tai muutakaan arvokasta. Tinja ei edes muista, milloin viimeksi hän olisi ostanut itselleen mitään.