Somevaikuttajana työskentelevä, entinen Miss Helsinki Sofia Belórf vastaa tuoreella blogivideollaan hänen seuraajiensa sosiaalisen median kautta lähettämiin kysymyksiin.

Belórf asui alkuvuodesta kuukauden ajan helsinkiläisessä luksushotellissa, ennen kuin pääsi muuttamaan uuteen asuntoonsa. Monet Belórfin faneista olivat uteliaita tästä erikoisesta asumisratkaisusta ja eräs halusi tietää ahdistiko naista viettää kokonainen kuukausi hotellissa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kokemus oli Belórfin mukaan hyvin mielenkiintoinen ja avartava.

– Halusin tietää miltä tuntuu se, kun sinulta lähtee aika monta vastuuta pois, Belórf kertoo videoblogissaan.

– Eli sinulla ei ole esimerkiksi omaa keittiötä ja aamupala on aina hotellin buffa, hän jatkaa.

Belórf kuvailee hotelliasumisen oleva hyvin epätavallista Suomessa. Hän kertoo videolla tuttavastaan, joka asui kerran ulkomailla yhteensä 7 kuukautta putkeen hotellissa.

– Tämä on maailmalla ihan tavallista, mutta Suomessa ei niinkään, Belórf painottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuukauden päivät hotellissa majailtuaan huomasi Belórf jo ikävöivänsä tavallista arkeaan – ja jopa kotitöiden tekemistä.

– Sanotaanko näin, että en olisi halunnut jatkaa kauempaa tätä ihmiskoetta. Ihan sen takia, että aloin kaipaamaan kokkaamista ja kodinhoitoa. Kyllä se tuntuu oudolta, että sinulla käy siivooja koko ajan vaihtamassa sinun lakanasi ja petaamassa sänkysi, hän perustelee.

– Tuntui koko ajan siltä, että olet vieraana jossain. Kaipasin kyllä omaa kotia, tuo kuukausi oli minulle täydellinen aika.

Katso koko blogivideo täällä.

Lue myös:

Sofia Belórf vastaa Dubain matkasta saamaansa kritiikiin: ”Sillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa”

Sofia Belórfin Dubain matkalle rajua kritiikkiä – eikä vain rajoitusten takia: ”Puhukaa siellä Latifan puolesta!”

Jättiyllätys! Stefan Therman teki satojen tuhansien eurojen hankinnan Dubaista – somejulkaisuissa mukana myös Sofia Belórf!