Laulajatähti The Weeknd on herättänyt sosiaalisessa mediassa suurta ihmetystä hyvin radikaalisti muuttuneella ulkonäöllään.

Artisti julkaisi hiljattain Save Your Tears -kappaleensa musiikkivideon, jolla hänet nähdään kasvot runsaasti turvonneina – ikään kuin mies olisi käynyt useissa eri kauneusleikkauksissa.

The Weeknd lisäsi kasvoistaan kuvan myös omalle Instagram-tililleen. Näet kuvan alta tai täällä.

Monet The Weekndin fanit ovat järkyttyneet laulajan ulkonäön muutoksesta ja he ovat kommentoineet tämän kuvaa muun muassa kysymysmerkein. Osa myös myöntää pelästyneensä vieraalta näyttäviä kasvoja.

Kyse ei kuitenkaan ole aidoista kauneusleikkauksista, vaikka siltä vahvasti vaikuttaakin. Eräs Prosthetic Renaissance -nimisen firman työntekijä kertoo omalla Instagram-tilillään erityisestä proteesista, jolla The Weekndin kasvot on yhdessä maskeerauksen kanssa saatu näyttämään operoiduilta.

Työntekijä julkaisi Instagramissa kuvakollaasin, jossa hän paljastaa, kuinka The Weekndin ”uudet kasvot” syntyivät.

Näet julkaisun alta tai täällä.

Nyt voimmekin siis siirtyä spekuloimaan sitä, mahtaako The Weekndin tyyli tuoreella musiikkivideolla olla pelkästään vahva kannanotto nykyajan ulkonäkökeskeisyyteen ja vallitsevaan kauneusleikkaustrendiin? Etenkin Hollywoodissa on useilla esiintyjillä tapana käydä erilaisissa operaatioissa täydellisen ulkonäön saavuttamiseksi, eikä tämä trendi näytä vielä hetkeen laantuvan.

Näet The Weekndin uuden Save Your Tears -musiikkivideon alta tai täällä.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

VMA -palkitun vuoden parhaan musiikkivideon ohjasi suomalainen Anton Tammi – The Weeknd kiitti puheessaan

Sisäpiiripaljastus: Kim Kardashian palkkasi avioerojuristin – suhde Kanye Westin kanssa päättymässä!