Aikaisemmin uutisoitiin, että Tuure Boelius, 19, julkaisi Instagram-tilillään vuosien takaisen yhteiskuvan kansanedustaja Päivi Räsäsen kanssa viiltävän viestin saattelemana.

Päivi Räsänen oli kirjoittanut Twitterissään, että Pride ei ole ihmisoikeustapahtuma ja että kyse on LGBT-ideologiasta, jonka tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian perusta, eli lapsen oikeus äitiin ja isään sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa.

— Sananvapaus ei ole peruste hyökätä ihmisoikeuksia vastaan, eikä ihmisoikeudet ole mielipideasioita! Sinun ajatuksesi jumalasta on oksettava ja ahdasmielinen, mutta onneksi minun jumalani antaa sinunkin syntisi anteeksi, kirjoitti Tuure.

Päivi avasi omassa kirjeessään laajemmin argumenttiaan.

— Ymmärrän hyvin, että ajatukset sukupuolten ”moninaisuudesta” tai siitä, että nykyisin ”mieskin voi synnyttää” ovat Pride-yhteisön valtavirtaa, mutta totuus on kuitenkin se, että jokainen lapsi saa alkunsa yhdestä äidistä ja yhdestä isästä, hän kirjoitti.

— Biologisesti sukupuolia on vain kaksi. Intersukupuolisuus on sukupuolen kehityshäiriö, joista kärsiviä syntyy vain muutamia vuosittain. He eivät muodosta ”kolmatta” sukupuolta. Transnuoret ovat pääsääntöisesti syntyneet normaalisti tyttöinä ja poikina.

— Päätät kirjeesi pohdintaan Jumalasta, ”minun ajatusteni Jumalasta” ja ”sinun Jumalastasi”. Jumala ei ole meidän kummankaan ajatusten luomus, vaan hän on itse luonut meidät ja ilmoittaa itsensä omassa sanassaan. Sen tiedän, että sinä Tuure olet Jeesukselle rakas.

Lue Päivin vastaus kokonaisuudessaan alta.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Lue myös:
Suosikkijuontaja kampanjoi potkuja Päivi Räsäselle: ”Laitetaan loppu tällaselle vihapuheelle”