Kohupoliitikko ja miljonääri Petrus Pennasen tyttöystävänä suurelle yleisölle tunnetuksi tullut Roosa Sandelin julkaisi huhtikuun lopussa omalle Instagram-tililleen päivityksen, joka on herättänyt laajasti huolta sosiaalisessa mediassa.

Onlyfans-sivustolle sisältöä tekevän Roosan postaamassa kuvassa näkyi selkeästi, että nainen on saanut suuria mustelmia kasvoihinsa. Roosa ei koskaan kertonut syytä mustelmille, mutta monet hänen seuraajansa epäilivät mustelmien aiheuttajan olleen Petrus.

Petrus ja Roosa ovat useita kertoja nousseet otsikoihin myrskyisän suhteensa vuoksi. Roosa on aiemminkin julkaissut kuvia ruhjotusta vartalostaan ja todennut päivitystensä yhteydessä kyseessä olleen ”viimeinen kerta”, ja että nyt hän vihdoin eroaa Petruksesta. Kaksikko on kuitenkin aina sopinut riitansa ja jatkanut yhdessä luksuselämäänsä.

Viimeisimmän mustelmakuvansa Roosa poisti pian sen julkaistuaan, ja tämän jälkeen hän on viettänyt useamman viikon hiljaiseloa Instagramissa.

Nyt Roosa on jälleen palannut sosiaaliseen mediaan. Viikonloppuna nainen kyseli seuraajiensa halukkuutta yhteistyöhön.

– Onko kenelläkään kiinnostusta saada ilmaista mainostilaa tärkeälle asialleen tai aloittelevalle pienyritykselleen? Voin antaa sitä halukkaille ja niille jotka ovat arvomaailmani mukaisia. Storyjen kautta, Roosa kirjoitti Stories-osiossaan lauantaina 14. toukokuuta.

Alkuviikosta Roosa kertoi saaneensa asiaa koskien runsaasti yhteydenottoja. Mukavien viestien lisäksi hän oli vastaanottanut myös asiattomia kommentteja.

– Mutta siis mun mielestä on tosi hauskaa, kun mä niin kuin laitoin tuon jutun ja sitten siellä on muutamia tyyppejä, jotka laittavat mulle jotain viestiä, että ”joo, mä haluaisin että sä mainostaisit ja tällee ois tosi kiva”, ja sitten koska mä en ole vastannut sillai niin kuin päivän sisään, niin sitten ne ovat ruvenneet pommittamaan mua viesteillä ja haukkumaan mua yksityisviesteillä, Roosa avasi.

– Sit mä oon sillai niin kuin, että miten joku kehtaa tehdä noin. Että anteeksi mitä… hän totesi Stories-videollaan silminnähden herkistyneenä.

Myöhemmin tällä viikolla Roosa lisäsi Feed-osioonsa itsestään kuvan, jossa poseeraa vakava ilme kasvoillaan. Kuvan yhteyteen hän on lisännyt sanan ”tb” eli ”throwback”, joka viittaa siihen, että kuva on vanha.

Näet Roosan tuoreen kuvan alta tai täällä.

Lue myös:

Kohumiljonääri Petrus Pennasen Roosa-kihlattu julkaisi kuvia ruhjotuista kasvoistaan – ”Tämä on viimeinen avunpyyntöni”

Seiska: IT-miljonääri Petrus Pennasen kihlattu turvakodissa – julkaisi kuvia pahoinpidellystä vartalostaan