Fysioterapeutti ja juontaja Piritta Hagman, 41, on joutunut koronakaranteeniin. Hän jakoi Instagram-tilillään rehellisen kirjoituksen ja kertoi miten karanteeni on sujunut kolmen lapsen kanssa.

– Ulkona on ikkunasta katsoen fantastinen ulkoiluilma. 2/3 lasta mököttävät tällä hetkellä sekä toisilleen, että minulle, koska on vaan kertakaikkisen tylsää ja lounastarjoiluni arvosteltiin rupuisella yhdellä tähdellä. (Koulun makaronilaatikko on kuulemma parempaa…), Piritta kirjoittaa.

Hän kuitenkin kertoi myöhemmin julkaisun kommenteissa yrittävänsä pehmitellä lapsiaan perinteisellä riisipuurolla.

Piritan ex-puoliso Niklas Hagman on auttanut karanteenin aikana muun muassa perheen ruokaostoksissa, mutta nekään eivät ole menneet ihan putkeen. Ainakaan perheen Felix-kissan mielestä.

– Niklas oli ostanut ”väärää” kissanruokaa ja Felix katsoo minua nytkin pahoinvoivan näköisenä kuppinsa vieressä… Kissan side eye -game on muuten todellakin omaa luokkaansa. Karanteeni tuntuu just nyt vähän pitkältä ja hymy väkinäiseltä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Piritta juontaa parhaillaan tv:ssä pyörivää Sinkkuäidille sulhanen -ohjelmaa ja Niklas puolestaan hurmaa Tanssi Tähtien kanssa -ohjelman parketilla.

Lue myös:

Me Naiset: Harkitsevatko ex-pari Niklas ja Piritta Hagman paluuta yhteen? – ”Meillä on taas hauskaa keskenämme”

Piritta Hagman julkaisi jäätävän seksikkään uimapukukuvan: ”Toivon, että rakastutte elämään uudestaan”