Entinen jääkiekkoilija Niklas Hagman paljastaa Me Naisten haastattelussa yhdessä ex-puolisonsa Piritta Hagmanin kanssa, että yhteen palaaminen on käynyt parin mielessä.

Hagmanit avioituivat kesällä 2006, mutta jättivät yllättäen yhteisen avioerohakemuksen maaliskuussa 2018. Avioero astui voimaan saman vuoden lopulla.

Useiden vuosien ajan Piritta oli ollut miehensä tukena ja huolehtinut perheestä. Kun Niklas sitten lopetti uransa, oli pari uuden elämänvaiheen edessä.

– On parisuhteen hirvein hetki, kun puoliso sanoo, ettei hänellä ole enää mitään hienoa odotettavaa. Emme pystyneet enää tuomaan toistemme elämään mitään positiivista emmekä löytäneet tapoja ratkaista sitä, Piritta kertoo Me Naisten haastattelussa.

Pari on työstänyt asioita terapiassa ja lähentynyt sen myötä uudelleen. Nykyään myös kommunikointi toimii paremmin. Voisiko pari siis palata vielä yhteen?

– Onhan se mielessä käynyt. Meillä on taas hauskaa keskenämme. Minulla on vielä työstettävää enkä halua mitenkään sotkea sitä, mikä on nyt hyvin. Olen vain äärimmäisen kiitollinen Pirittalle, että voimme olla tekemisissä näin, Niklas kertoo lehden haastattelussa.

Pirittan mukaan pari on nyt päässyt vaiheeseen, jossa pystyvät taas toivomaan toisilleen vain hyvää.

– Se onnistui, kun päästimme irti surusta, pettymyksestä ja katkeruudesta, ja uskalsimme taas luottaa toiseen.

Lue myös:

Sofia Belórf kamppaili vakavan masennuksen kanssa: ”Tiedän, miltä tuntuu, kun ei näe mitään valoa elämässä”

Frederik heräsi Erika Vikmanin vierestä julkkisbileiden jälkeen: ”Mieleeni vyöryi eroottisia kuvia ja tunteita”