Piritta Hagman julkaisi itkuisen kuvan – avautuu uupumuksesta: ”On raskasta yrittää olla koko ajan mahdollisimman hyvä.”

Juontaja ja fysioterapeutti Piritta Hagman, 41, avautuu koskettavasti äitiyden haasteista ja väsymyksestä Instagram-tilillään julkaisemassaan kirjoituksessa. Piritta julkaisi tekstin yhteydessä myös rehellisen itkuisen kuvan.

– Äitien kyyneleet. Kukaan ei koskaan näe niitä. Ne itketään, kun lapset ovat menneet nukkumaan tai eivät vielä ole heränneet. Ne vuodatetaan auton ratissa, kun kukaan ei näe. Työmatkalla, kauppareissulla. Vessassa salaa, kun joku jo koputtaa ovelle ja pyytää jotain. Niinä harvoina hetkinä, kun olemme yksin, hän kirjoittaa.

Pirittan mukaan äitien väsymys ja uupumus jäävät kuitenkin 99 prosenttisesti huomaamatta jopa läheisiltä.

– Emme halua tunnustaa ettemme jaksa. Emme olla heikompia kuin muut, jotka suorittavat saman hymyn takana kuin mekin, kun kyyneleet on taas pyyhitty pois. Joskus emme halua itsekään uskoa, että kaikki mistä unelmoimme pitkään on näin raskasta. Tai sen unelman kariutuminen.

– Mutta totuus on, että tavallinenkin elämä ja huolet ovat raskaita. Ja on raskasta yrittää olla mahdollisimman hyvä kokoajan.

Piritta lähettää lopuksi halauksia kaikille muillekin äideille, joita välillä väsyttää.

– Me teemme parhaamme ja välillä aivan liikaakin. Itku auttaa, ja luojan kiitos kohta tulee taas uusia tunteita, kun vain antaa tämän tunteen nyt tulla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Piritta oli naimisissa ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa yhteensä 12 vuotta ja heillä on kolme lasta. Pari erosi vuonna 2018.

Lue myös:

Piritta Hagmanin virhearvio polttopuita tilatessa johti kaaokseen – julkaisi hulvattomia kuvia!

Piritta Hagman paljastaa – suojeli ex-miestään julkisuudelta: ”Koko nuoruuteni varoin sanomasta mitään huomiota herättävää.”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.