Fysioterapeutti, somevaikuttaja ja ex-missi Piritta Hagman joutui viikonloppuna raskaan tilanteen eteen, kun hänen piti tehdä päätös koiransa lopettamisesta.

Hagmanin perheelle rakas Chloe-koira siirtyi ajasta ikuisuuteen sunnuntaina 28. marraskuuta. Menetys on ollut Piritalle musertava kokemus.

Piritta kirjoittaa suuresta surustaan omalla Instagram-tilillään.

– Jotkut päätökset ovat raskaimpia mahdollisia mitä laumanjohtaja voi rakkaalleen tehdä. Mutta lupasin etten sinua ikinä jätä ja viimeiseen sydämenlyöntiisi asti olen rinnallasi. Kerroin rakastavani ja pyysin kertomaan terveisiä Eddielle, Piritta kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Postauksessaan Piritta kertoo olevansa kiitollinen menneistä vuosista Chloen kanssa.

– Takana yli kuusitoista vuotta rakkautta ja ystävyyttä. Enempää en olisi voinut yhteiseltä matkaltamme pyytää, hän toteaa.

– Olin luvannut suojella sinua kaikelta ja rakastaa mahdollimman hellästi. Siksi lopussa halusin suojella sinua myös kivulta ja pelolta, joten tiesin jo eilen aamulla, että on tullut aika päästää sinusta irti. Sydäntäni särki enemmän kuin pystyin kuvittelemaankaan viimeisinä yhteisinä hetkinämme, mutta olit tärkeämpi kuin minun särkevä sydämeni.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Julkaisunsa viereen Piritta on lisännyt liudan kuvia, joissa Chloe touhuaa suloisena. Viimeisessä kuvassa Piritta on ilmeisesti matkalla lopettamaan Chloen, sillä hän on juuri itkenyt silmänsä punaisiksi.

– Lauantain ja sunnuntai aamupäivän kuvat ovat nyt arvokkaampia kuin koskaan… Kiitos, että saimme olla laumasi 16 vuotta. Teit pienellä olemuksellasi meistä perheen ja toit niin paljon rakkautta elämäämme, Piritta muotoilee.

– Olemme nyt koko perhe sydän murtuneina, mutta rakkautesi säilyy meissä aina. Kiitos rakas, hän päättää kirjoituksensa.

Lue myös:

Piritta Hagman vastaanotti törkykommentteja – rehellinen ulostulo: ”He haluavat satuttaa tahallaan”

Piritta Hagman poseeraa sängyssä ilman yläosaa – hehkuttaa alasti nukkumisen hyötyjä: ”Lisää rakkaushormonin eritystä”